Unika tavelväggar från Danska Brainchild

(I samarbete med Brainchild)

Känns väggarna trista och tomma? Innan ni funderar på att tapetsera, tänk tavlor. Inget kan förändra ett rum så snabbt som att byta eller addera några väl valda tavlor. Eller varför inte ha en stor tavelvägg istället för en stor vit vägg. Gå loss med olika motiv och färger och se ett spännande exotiskt resultat växa fram. Vi är för dåliga på att ta i med färg i Sverige allmänt hemma. Med tavlor kan vi lätt tillsätta färg och krydda i en beige vardag. Testa några färgglada tavlor i vardagsrum eller på arbetsplatsen.

Idag tipsar jag om en Dansk butik vid namn Brainchild som har det mesta inom dansk design. De har även snygga unika tavelväggar som jag visar upp här i inlägget.

Med dessa spännande tavelmotiv från Brainchild får väggarna en mystisk och unik känsla.

SVANEN FIGUREN – EN DANSK NYHET

En Dansk nyhet jag tipsar om är denna rundade träfigur ovan vid namn Svanen. Den har stark koppling till Arne Jacobsens möbelklassiker Svanen stolen. Figuren Svanen har även samma mjuka former och linjer som stolen har.

Fakta om Svanen: Träfiguren är 12,5 cm. lång och är tillverkad av ett stycke massivt mahogny trä med mässingsbas. Vingarna har en elegant funktion där de kan lutas upp och ut från Svanens kropp.

Brainchild är en Dansk butik med förkärlek för Danska designklassiker. De följer designklassikerna tillbaka till originalet – tillbaka till ordens ursprungliga betydelse. Butiken kallas Brainchild eftersom ordet betyder ”en original idé” Brainchilds affischserie heter därmed också ’Original’. Flera av deras posters har även bilder på både Svanen och Ägget.

Är ni sugna på att få till en snygg tavelvägg ska ni besöka Brainchilds hemsida. Där finns flera tips hur ni enkelt får till en unik annorlunda tavelvägg som inte syns i var mans hem. Motiven och storlekarna på deras posters går att kombinera på massa olika sätt. Allt för att få till en tavelvägg som ger ett spännande uttryck och motiv med djup och känsla.

Brainchild levererar även till utlandet och även om Brainchild är ett Dansk varumärke kan ni säkert handla med dem och få din beställning skickad till Sverige inom några dagar

Stay safe!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Lauren torsdag, oktober 15, 2020 - 07:50 Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 229 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis