Är väggen trist och tråkig ??? Vill ni inte hänga upp en klonad tavla som alla andra har, då kan en fotocanvas vara lösningen. Med personliga foton tryckta som canvastavlor kan man föreviga den härliga semestern varje dag ….i stort format :)

Här får ni några sköna fototavlor tips och inspiration från butiken Cewe.se

Fototavlor

fototavlor

Med fototavlor tillverkade av akrylglas som ovan, får bilden en otroligt vacker och glansig yta. Leta fram de allra bästa fotona på vackra miljöer som hav och landskap och låt Cewe trycka upp dem på akrylglas. Ni kommer få en unik tavla som mer liknar ett konstverk och som grannen garanterat inte har.

fototav,lor billigt

Ovan en fototavla tryckt på aluminium vilket ger en slitstarkare tavla än de flesta!

Här ser ni hur Cewe tillverkar en fototavlor av akrylglas!

fotocanvas

Varför inte fånga de bästa semester minnena för evigt på väggen som ett tavelcollage? Perfekt att titta tillbaka på med värme, när den mörka iskalla vintern sänker sig.

fototavlor djurfotocanvas online

Fotoböcker

Online butiken Cewe.se har specialiserat sig på fotoprodukter av olika slag. De erbjuder inte bara fototavlor utan även fotoböcker, kalendrar, inbjudningskort och perfekta fotopresenter. Cewe själva säger att deras starka sida är hög kvalitet och bra service där kunden alltid ska bli 100 % nöjd efter ett köp.

Varför inte fota brudparet och sedan ge dem en fototavla i bröllopspresent. Eller samla ihop fina minnesfoton med lillsyrran och ge henne en fotobok i studentpresent. Personliga presenter uppskattas alltid mer än tråkiga klonade gåvor.

Ni hittar alla fina fotopresenter och fototavlor från Cewe HÄR

Ha en fin fortsatt vecka!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.