Unik personlig konst

(I samarbete med Nordic Art Wall)

Få saker kan förändra ett hem så snabbt som att byta tavlor på väggarna. Rätt val av tavlor kan höja hemmet till en helt ny nivå. Medan fel tavelval kan ge en känsla av obehag och tyngd i rummen. Många väljer numer tyvärr att pryda väggarna med klonad kopierad konst. Ta tex Kate Moss tavlan som man nu sett till leda i varenda hem på Instagram. Det är så tråkigt med kopierad konst och det ger hemmet en tråkig opersonlig känsla. Varför inte istället välja en personligt skapad tavla?

LÄS MER: Få ett tystare hem med rätt val av textilier

Idag tipsar jag om en butik vid namn Nordic Art Wall, vars konst kommer direkt från konstnärers ateljéer. Här har jag även valt ut några personliga favorit konstnärer från deras webshop.

I Jennie Bergius vackra konst blommar det för fullt! Hennes tavlor är färgstarka och ger ett starkt statement i ett annars färglöst Skandinaviskt vinterlandskap.

Jag blev helt kär vid första ögonkastet i Malin Östlunds konst. Det är något trollskt och magiskt över hennes vackra motiv. Ofta ser man kvinnor i olika skepnader och uttryck. Konst är i många fall för och av kvinnor, då kvinnan har ett sådant starkt statement och kan ta många olika uttryck.

Magiskt ljus! är det i denna tavla som är döpt till Sunner Beauty.

Alla vackra tavlor ovan kommer från Nordic Art Wall. Nordic Art Wall är ett Nordiskt konstgalleri som bara köper konst direkt från konstnärers ateljé. Detta gör att varje tavla är unik och köparen kommer inte hitta samma tavla någon annanstans. Ett bra alternativ till alla klonade posters som figurerar flitigt i var mans hem. Menar det är ju mycket roligare att ha en unik personligt skapad tavla, än en som hänger i hundra andra hem.

Jag personligen blev helt kär i dessa två konstnärer ovan. Jennie Bergius och Malin Östlund målar magi. Deras tavlor fångade mitt inre och jag blev bara glad av deras färgstarka motiv. Det är så sann konst ska kännas, den ska kännas i hela kroppen. Man ska bli berörd i hela känslokroppen och det blev jag av dessa vackra tavlor.

Så vill ni ha personliga väggar i vinter rekommenderar jag er ett besök till Nordic Art Walls hemsida. Jag tipsar även om deras Instagram med massor av vacker konst HÄR

Keep the walls personal!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 197 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis