fbpx

Unik Konst och illustrationer från Ottonart

När det kommer till konst och illustrationer gäller det som konstnär att komma med nytänkande. Utbudet av illustratörer bara ökar och så också försäljningen av modern konst på nätet.

Jag har idag letat fram en grym konstnär vars butik är fylld av unika vackra illustrationer, som garanterat lämnar ett unikt avtryck på väggarna:)

illustrationer

Illustrationer för unika personliga väggar

Som sagt det är detaljerna som gör hela skillnaden:)

konst illustrationer

Unika handgjorda illustrationer från Ottonart.se lämnar ingen vägg trist och tråkig.

illustration

illustration billigt

illustrationer online

Konstnären Linda Otton är stolt över sina verk och älskar att följa sin egen tillverkningsprocess.

prints online

moderna illustrationer

modern konst online

Jag älskar att upptäcka nya konstnärstalanger och Linda Otton är definitivt en av dem. Linda är en konstnär och illustratör verksam i Stockholm. Hon brinner för inredningsdesign och det speglar av sig i henne webshop Ottonart.se Denna butikspärla är fylld av Lindas personligt designande konstverk och illustrationer. Inget konstprint är det andra likt och alla illustrationer trycks på papper av hög kvalitet.

Linda älskar att själv styra över processen från unik handskiss till till det att verket trycks och till slut hamnar på kundens vägg. Det är det som är det bästa med att vara sin egen, att man själv kan styra över tillverkningen utan oväntat avbrott. Linda erbjuder ständigt uppdaterad konst och nya illustrationer för unika väggar. Hon målar även egna designade illustrationer i akryl på duk.

Vackra unika verk som garanterat inte går under namnet massproduktion det är Ottonart Jag har själv funderat många gånger på att jobba som illustratör då det verkar grymt kul. Tänk att få uppfinna nya spännande tryck, som förvandlas till tavlor som sedan förgyller vanliga människors väggar därhemma.

Blir ni sugna på att beställa några unika tavlor från ottonart.se så skickar även Linda med gratis frakt inom Sverige:)

Ha en härlig kreativ dag:)

LOVE M

illustratörer

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis