fbpx

Unik fotokonst online för personliga väggar från Spart.se

Så här inför ett nytt år kan det vara kul att piffa upp väggarna lite! Orkar man inte måla om eller tapetsera, är att köpa några nya tavlor den snabbaste lösningen till förändring. Fotokonst ökar allt mer i popularitet och med det även sidor som erbjuder konst från både kända och okända fotograf talanger därute.

Jag har nyss hittat en ny kanonbra butik med fotokonst online vid namn Spart.se och de säljer mer unik konst än de flesta andra!

Fotokonst online

Svenska stjärnor!

Hos Spart.se hittar man foton på stjärnor från Sverige man inte sett förut. Roliga unika bilder som tavlan Doggy bag ovan på vår folkkära Hollywood fru nr 1 Maria Montazami.

Foto: Kristofer Lönnå

Fantastisk foto på Svenska filmvärldens bad boy Mikael Persbrandt!

Foto: Stefan Annell

Lasse Åberg goes bananas:)

Tavla: Hanging by a thread

Foto: Kristofer Lönnå

Djur och natur!

Tavlor: Early Morning Are You Working II och The King

Foto: Linda Nybom och Foto: Björn Persson

Svartvit konst!

Tavlor: Chicago 2015 och Utsikt från Hamn i Senja I

Foto: Mats Alfredsson och Foto: Peter Eriksson

Fashion foton!

Fantastiska tavlor Gluttony och Greed Denna fotoserie är baserad på de sju dödssynderna och heter ”oh the 7”

Foto: Roy Rossovich x2

Legends!

Vissa porträtt går aldrig ur tiden här tavlorna Frank Sinatra, Arlanda 1964 och Jimi Hendrix, Gröna Lund 1967

Foto: Jacob Forsell x2

Foto: Katarina Di Leva


Alla fantastiska foton ovan kommer från Spart.se en ny butik som helt satsar på unik fotokonst online. Spart erbjuder fotokonst både i fine art format i begränsad upplaga, men även som posters i olika storlekar. Den största skillnaden mellan Spart och andra aktörer är att de säljer”unik” fotokonst och inte bara royaltyfria bilder som massproduceras och där man kan hitta samma bild hos flera olika onlinesajter. Med andra ord man får mer personliga väggar med tavlor som inte ses i var mans hem.

Ägarna bakom Spart har över 25 års erfarenhet av foto men online butiken är splirrans ny och startade upp i September förra året. Detta år satsar de stort på posters och kommer att utöka sortimentet i snabbt växande takt.

Personligen gillar jag Sparts foton på kändisar i helt galna outfits och posér. Det är kul när kända folk släpper loss och visar en mer mänsklig sida och bjuder på sig själva.

Fram för personliga väggar!

LOVE M

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis