fbpx

REA på trendiga ullmattor

Det är just nu REA i många butiker! Idag kommer jag tipsa om några snygga ullmattor med rabatt som ni kan hotta upp golvet med i vår. Jag brukar säga att all inredning börjar underifrån, dvs med golvet. Och råkar man inte ha ett snyggt golv, ja då är en ny matta the next best thing. En stor lyxig matta kan göra mirakel i ett rum och förändra precis allt på nolltid.

LÄS MER: Inreda med mattor som de kända Instagram hemmen

Jag bytte själv matta i vardagsrummet en gång och insåg hur fel mattan innan hade varit, när jag äntligen fick en ny i ny färg. Kör inte bara beige, beige hela tiden, utan testa några mattor i härliga knalliga färger och se hemmet poppa upp.

Här får ni våra bästa val av ullmattor med rabatt just nu!

Ullmattor med rabatt

Ni hittar ullmatta ovan HÄR

Ni hittar beige ullmatta med rabatt HÄR

Ni hittar vit ullmatta HÄR

Rund ullmatta på REA

Ni hittar rund ullmatta ovan HÄR

En rund ullmatta är perfekt för det mindre rumme, som tex i hallen!

Ni hittar grå ullmatta ovan HÄR

Ni hittar svart ullmatta ovan HÄR

Några bra matt tips

  • Ha alltid stora mattor vid soffgruppen i vardagsrummet! Hellre en för stor matta än en fjuttig liten. Låt mattan gärna gå minst 20 cm utanför soffgruppen.
  • Välj matta efter er inredning och inte bara efter trender. Det ska kännas personligt och mysigt, inte som ett stelt showroom.
  • Ha ett sk. halkskydd under alla mattor i hemmet. Detta förhindrar att mattorna glider iväg och i värsta fall orsakar en olycka.

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis