fbpx

Trygga smarta hem och hemlarm produkter från Somfy

Vi lever i en allt osäkrare tid tyvärr! Hur mycket man än vill lita på folk så går det inte att göra det och speciellt inte om man bor i en storstad. Jag verkligen rös in på skelettet när jag för ett ta sen läste om den sk. “Högsbomördaren” Han tar sig in i hyresfastigheter på natten i Högsbo och känner på alla ytterdörrar. Ägarna till de dörrar som står olåsta kan räkna sina dagar som levande. Högsbomördaren mördade nyligen en man i 30 årsåldern i hans eget sovrum när han sov, BARA för han råkade ha glömt låsa dörren. Detta tåls att tänka på och låsa dörren ordentligt är första steget till ett tryggare hem.

Det andra steget är att skaffa ett riktigt hemlarm och sådana finns i nutid både till hus och till lägenheter. Idag tipsar jag om ett företag online vid namn shop.somfy.se som är mästare på det där med smarta smidiga hemlarm. Här är några riktigt bra smidiga smarta hem produkter och trygga hemlarm lösningar.

Hemlarm

Somfy security camera

Med ett enkelt tryck på er smartphone stängs den motoriserade luckan framför kameralinsen,
så att ni kan njuta av stunder med era vänner och din familj i total avskildhet. Denna lilla kamera är så smidig att den kan nästan placeras överallt i hemmet utan att knappt synas.

Home Alarm med säkerhetstillbehör från Somfy

Lägg till lösningar som säkerhetskamera, utomhussiren och rörelsesensor. Bygg ett eget personligt hemmalarm system med Somfy blir det enkelt och snabbt.

SOMFY Smart Hem Stort Startpaket Säkerhet

Paketet innehåller:
• 1 st box för smarta hem, Somfy TaHoma
• 2 st säkerhetskamera, Somfy Security Camera
• 1 st TaHoma Remote fjärrkontroll
• 2 st rörelsedetektor från Somfy som enkelt installeras
• 2 st magnetkontakt för dörr/fönster som även denna installeras enkelt
• 2 st brandvarnare som monteras på lämplig plats i hemmet.

Smart boende med TaHoma®

TaHoma® är en smart box som kopplar upp er mot hemmet. Hjärtat i ert smarta hem
som länkar produkter till TaHoma® appen så att ni kan kontrollera och anpassa dessa
när som helst och var som helst från er smartphone.

Onlinebutiken SOMFY levererar smarta hem och säkerhetslösningar utan abonnemang eller installationskostnad. Perfekt för hemägare som lägenhetsägare. Produkterna jag visar ovan är bara några av otaliga säkerhetslösningar som Somfy har i sitt sortiment. De har allt från smart belysning till övervakning och smidiga larmsystem. Förr var ofta larmsystem klumpiga och fula, men idag är alla larm produkter små smidiga och syns knappt i hemmet.

Visst det är tragiskt att det gått så långt att man inte kan känna sig säker i sitt eget hem. Men då är det tur att det finns sådana företag som Somfy, som hjälper till att hitta trygga säkra hemlarm lösningar. Jag tänker på 30 åringen som dog i en galnings händer här i GBG. Han hade levt idag om han hade installerat hemmasäkerhet och låst dörren, SÅ himla tragiskt att jag har inga ord.

Fram för trygga hem och lås dörren!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis