inredningstips

sanggavel

prydnadskuddar

blonde swedish girl

solbrillor

Jag älskar att dra paralleller mellan inredning och mode som ni kanske vet vid det här laget. H&M har verkligen lyckats med detta i deras nya djuriska mode/hem-kollektion. Det var mycket naturlig influens förra säsongen och den hänger kvar in i 2013.

Det vi ser nu är mycket afrikansk inspiration med zebra och leopardmönster. Jag tänker personligen haka på djungeltrenden och köpa en leopardkavaj att glassa med i vårsolen. Jag använder dock bara fejkade djurmönster i allt jag köper och jag hoppas ni gör det samma. Vem vill klä sig i världens vackraste djur som snart är helt utrotat pga tjuvjakt?

Ha en djurisk onsdag!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

13 Comments

 1. Lovely blog, very inspiring. I’m following via bloglovin, would you like to follow my blog too? XOXO

  stylemeetseauty.blogspot.ro

 2. Anita Rivera Reply

  GOOD MORNING !!!!

  I love black and white together and fashion and home décor together. You have brought them to a point to converge so beautifully!

  Hello there my dear! So nice to see you and thank you for visiting! I wish you a lovely new year and may we cross out paths again! Anita

 3. Thanks for your visit Maria! Your blog is very nice.
  We haven´t H&M home in Spain, only H&M fashion, it’s a pitty. Perhaps some day…

  Best regards!!!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.