fbpx

Trendigt sommarhus i trä och vintage

Det är mitt i sommaren och äntligen har en liten värmebölja hittat även till kalla Sverige. Det sägs att det blir en av de varmaste somrar nånsin ute i Europa i år. När det är hett i staden är det inte kul, utan det är bättre att vistas i ett hus på landet. Många drömmer om ett eget sommarhus att fly staden till om sommaren. Ett litet eget semester retreat att hämta kraft inför vintern. Det finns många olika stilar på sommarhusen, som New England, lantligt och modernt trendigt.

LÄS MER: DIY Solskydd tips till trädgård och uteplats

Idag tittar vi in i ett lyxigt sommarhus inrett i trendigt trä och vackra vintage prylar. Enjoy!

Här har man mixat trendig modern träinredning ihop med gammal vintage inredning, Snyggt!

SOMMA REA PÅ UTEMÖBLER

Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
24952995
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
1399518275
Soffadirekt
52955995
Soffadirekt
44956495

Efter all beige naturinredning bryter det vackra mörblå köket av bra.

Rea på inredning

4 tips för att hålla sommarhuset i toppform

1. Tvätta uppfarten och trottoarer

Ett bra ställe att börja med underhåll av sommarhus är att noggrant inspektera och rengöra alla trottoarer, däck, uteplats och uppfart. Det bästa redskap för att rengöra dessa områden är att använda en högtryckstvätt. Innan du börjar tvätta med krafttvätt är det en bra idé att kontrollera dessa områden för eventuella sprickor och ogräs. När du har gjort en fullständig inspektion av allt, tvätta bort all smuts, mögel och smuts som har byggts upp under det senaste året.

2. Rensa stuprör och mossa från sten

Från fläckar till mossa till bakterier, snurriga tak, sidospår och däck ser inte bara illa ut, utan kan också bidra till en rad andra hushållsproblem och till och med förkorta livslängden för ditt hem. Även om högtryckstvätt kan skada ditt hem och leda till dyra reparationer, är mjuk tvätt ett säkert, miljövänligt, biologiskt nedbrytbart alternativ som kan öka trottoarkanten, öka energibesparingarna och förlänga ditt hems livslängd

Mjuk tvätt rekommenderas för föremål som skärmar, utomhusmöbler i trä, cederträ, trä eller vinylbeklädnad. Du kan använda samma högtryckstvätt, byt bara ut spetsen mot ett munstycke som vidgar vattenstrålen så att den ändras till en lägre mjuk stråle.

3. Tvätta fönster och byt fönsterskärmar

Att tvätta dina ytterfönster kommer inte att göra stor skillnad om du inte tvättar dina fönsterrutor också. Ta bort dina fönsterskärmar och skrubba dem försiktigt med varmt tvålvatten. Om dina skärmar är för smutsiga för att rengöras, kanske du vill byta ut dem.

4. Förhindra insektsuppfödningsplatser

Vad är mer irriterande än mygg och getingar på uteplatsen när man ska fika? Varmare väder får tyvärr trädgården at vimla av insekter. En snabb spridning av insektspray utomhus runt omkretsen av ditt hus och trädgård kommer att hålla dig avslappnad på din trädgård, istället för att springa in i skydd. Du kan också täta dina fönster och dörrar för att stoppa insekter och myror från att infiltrera ditt hem i tid.

Text: Maria Ljungström

Sommar rea shop

Jotex
1 539,302 199
Jotex
1 679,302 399
Jotex
303,20 SEK379 SEK
Jotex
6 439,309 199
Jotex
2 099,302 999
1 329,301 899
Jotex
10 149,3014 499
Jotex
3 359,304 799

Foto ovan: urbanologydesigns.com

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis