fbpx

Trendigare väggar med posters från Desenio

Jag älskar verkligen stilfulla classy posters och prints! Det finns dock väldigt olika posters butiker på nätet, en del med rätt fula trista motiv om jag ska vara ärlig. För mig finns det bara en butik när det kommer till att köpa posters till mina egna väggar och det är Desenio.se

Här får ni exempel på hur deras posters pryder mina väggar samt lite annat tavel godis!

Posters

posters

Denna tavlan ovanför spisen är en stolthet för mig och jag har fått många komplimanger för den. Jag gillar när man mixar snyggt motiv med ett smart citat på tavlor. Den finns att köpa hos Desenio och ni hittar även en massa andra snygga posters från dem HÄR

desenio posters

Citattavlor är mina favoriter och det finns alltid ett citat man kan personifiera sig i för stunden, eller hur :)

Massor av snygga citat posters hittar ni HÄR

Untitled-1

Många har frågat vart den denna rosa Chanel tavlan i mitt kök kommer från. Nu avslöjar jag för alla som vill ha samma tavla att den kommer från Desenio. Ramarna till de posters jag har hemma köper jag oftast hos Clas Ohlsson.

tavlor online

De ursnygga posters ovan och nedan hittar ni HÄR

tavlor online (2)

Här ovan har jag hottat upp garderoben med några snygga fashion prints! Jag anser det finns ingen plats där inte några snygga små tavlor platsar :)

posters online

Blir ni också sugna på att hotta upp väggarna nu är det Desenio.se ni ska bege er till bums. De har även schyssta REA priser på många av deras snyggaste prints och posters just nu. Desenios stora sortiment utökas ständigt och snart kommer det in ännu mer posters med moderna fräscha motiv.

Att pynta väggarna är att visa upp sin personlighet lite, så var noga med vilken tavla ni visar upp först i hallen :)

Mitt favo tavel citat just nu ….Chanel made me do it!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis