fbpx

Trendiga etniska patchwork mattor

På senaste tiden har etniska mönster och influenser fått ett rejält uppsving. Det ger en känsla av värme, mystik och fjärran länder som vi kalla Svenskar behöver mer av.

Patchwork mattor

patchwork mattor

 

mattorna

Vi ser mycket mattor i kohud i år och trenden bara växer.  Etnodesign säljer patchwork mattor som är garanterat unika, ingen copycat på golvet med andra ord :)

svensk inredningsblogg

Underbara etnoinfluerade patchwork kelimmattor och ulliga puffar från Etnodesign.se… perfekta för den rätta vintriga dekoren :)

Runda patchwork mattor funkar lika bra på väggen som på golvet.

mattor

Bilder tagna hemma hos en mycket nöjd Etnodesign.se-kund :)

sittpuffar

Klassiska marockanska sittpuffar är ALDRIG fel i något rum :)

inredningsblogg

Patchwork mattor

Jag har denna vecka letat fram en härlig firma vid namn Etnodesign.se som specialiserat sig på patchwork mattor  och inredning med etniskt mönster. Det unika med Etnodesign.se produkter är att de BARA finns att köpa hos dem, så ni kommer garanterat få en patchwork matta som ingen annan i hela världen har.

I en massproducerad tid vill Etnodesign stå för motsatsen: att erbjuda det unika och genuina. Kvalitet och hantverk sätts i första hand och alla produkter tillverkas så naturligt och ekologiskt som möjligt ur miljösynpunkt.

De kallar sig själva ”ett litet gäng multikulturella entusiaster som älskar kreativitet och hantverk” med ett eget motto om sina produkter:

En kreativ människa någonstans i världen har haft en produktiv och svettig dag

Jag gillar verkligen små genuina butiker som Etnodesign som strävar för det genuina hantverket och för oss tillbaka till våra naturliga rötter. Deras patchwork mattor t.ex. ger en känsla av jordad kraft och positiv energi var i hemmet man än väljer placera dem. Massproduktion i all ära men vill man ha något garanterat unikt i inredningen är det made-by-man som gäller :)

Själv är jag riktigt sugen deras vackra patchwork mattor  :)

Ha en härlig 2.a adventshelg!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis