fbpx

10 trendiga möbelnyheter ert hem vill ha

Dags för lite mer trendiga möbelnyheter! Det har kommit in massa nya snygga möbler i flera av de större möbelbutikerna i höst. De största möbeltrender detta året är Japandi, som är inredningsstil som mixar japan med Nordisk stilrenhet. Material och färger som trendar är trä, marmor, grönt och beige. Tror denna lugna avskalade inredningsstil, är ett motgift till allt övrigt kaos som pågår i världen.  Det ska bli intressant att se vad nästa år kommer med för trender inom inredning och design.

Tills dess bjuder vi hr på 10 trendiga möbelnyheter ert hem 100 % vill ha!

Trendiga möbelnyheter

Ni hittar trendiga rundad soffa ovan HÄR

Ni hittar trendig stol ovan HÄR

Ni hittar liten soffa ovan HÄR

Ni hittar trendigt träbord ovan HÄR

Trä är trend materialet nummer ett och detta bord är i trääkta Japandistil!

Ni hittar soffan ovan HÄR

Ni hittar spegel ovan HÄR

Ni hittar trend stol ovan HÄR

Ni hittar mindre soffa ovan

Ni hittar liten smidig beige stol HÄR

Ni hittar ny bänk ovan HÄR

Ni hittar soffa ovan HÄR

3 stilar som trendar stort just nu

1 Japandi är den nya mest populära inredningsstilen i år! Denna avskalade stilen är en fusion mellan Japan och Skandinavien. Det är avskalat, raka linjer och jordnära toner skapar ett hem som verkligen utstrålar harmoni och lugn. Här blir ledorden enkelhet och rena linjer.

2. Runda former på möbler! Den nya tidens möbler är runda och med mjuka former, precis som oss kvinnor. Vi behöver allmänt mer feminisim i denna manliga mörka kalla värld, så fram för mer runda former.

3. Mixa vintage med nytt! Att blanda gammalt med nytt är alltid en bra idé. Ha basen modern ny och blanda med några gama vackra vintage prylar eller vintage möbler för rätt balans i hemmet.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis