fbpx

10 trendiga matbord för en lyxig matplats

(Innehåller annonslänkar)

Dags för trendiga matbord att älska! Det har kommit så många snygga matbord på senare tid. Just nu trendar trä och marmor störst inom material. Så även när det kommer till trendiga matbord material. Många undrar hur man ska inreda matplatsen för att få den se lyxig ut. Allt handlar om balansen mellan mattval, matstolar och matbordets stil. Tänk efter vilken stil ni har i er övriga inredning och försök få matplatsen att smälta in snyggt.

LÄS MER: Ikea kök hack – Lyx pimpa Ikea köket

Idag tipsar jag om ursnygga lyxiga bord. Det har kommit in så himla många fina matbord nyheter i onlinebutikerna just nu. Ni får även några snygga matgrupper samtidigt med nedsatt pris. Kolla speciellt in Jotex nya lyxiga handmålade matbord, de är utöver det vanliga.

Trendiga matbord

Lyxigt matbord ovan finns HÄR

Detta kan vara årets absolut snyggaste matbord nyhet! OCH skynda fynda för bordet har nedsatt pris just nu.

Bord ovan finns HÄR

Klassiskt vackert bord ovan finns HÄR

Ni hittar exklusivt marmorbord ovan HÄR

Ni hittar trendigt matbord ovan HÄR

Ni hittar träbord ovan HÄR

Ni hittar avlångt träbord ovan HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

Ni hittar runt svart bord ovan HÄR

Ni hittar avlångt träbord ovan HÄR

3 snabba tips att välja rätt matbord

1 Mät alltid bredden på dina nuvarande stolar innan du köper ett nytt bord. Glöm inte bort att bordsbenen kan begränsa antalet stolar som får plats. Genom att titta på bilder på matbordet får du snabbt en uppskattning om avståndet.

2. Vilken längd du ska välja, om du är ute efter ett rektangulärt eller ovalt matbord, är väldigt individuellt. Här måste du först och främst ta hänsyn till din boyta och hur många stolar som ska få plats. De vanligaste längderna på ett matbord är 180, 200 eller 250 cm, men kan naturligtvis beställas i flera mått däremellan beroende på hur du bor.

3. Den optimala höjden för ett matbord bör idag vara någonstans mellan 72-75 centimeter. Anledningen till att vi säger idag är för att människan blir allt längre. För bara några årtionden sedan var standardmåttet för ett matbord endast 70 centimeter, vilket inte alls är aktuellt idag. Med denna höjd kan benen röra sig fritt, samtidigt som man enkelt kommer in och ut med stolen utan att stöta i bordet.

Hoppas att ni hittar dröm matbordet nu!

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis