fbpx

Tre populära Instagram sovrum – så får ni samma stil

(Innehåller annonslänkar)

Att shoppa inredning efter populära Instagram inredningskonton blir allt mer rätt. Det känns som att Instagram tar över bloggars roll allt mer (på gott och ont) Företag väljer hellre att synas på en poppis Instagramsida än en blogg helt enkelt för det är mer direkt snabb reklam. Att bygga upp en stadig Instagram sida med många återkommande följare är en konst i sig. Jag som både bloggar och instagramar om inredning är ofta inne på de mest besökta inredningssidorna på Instagram och vet deras maktfaktor. De rum som är allra mest poppis just nu att kopiera bland Instagram hemmen är helt klart vardagsrum och sovrum.

LÄS MER: Inredningstrender höst/vinter 2022 – 10 största trender

Här får ni nu tre mycket populära Instagram sovrum just nu, samt hur ni får liknande stil hemma hos er. Jag poängterar dock att jag inte direkt gör reklam för exakt samma produkter som på  bilderna nedan, utan flera produkter LIKNAR bara de på Insta fotona.

Instagram sovrum

Överkast ovan finns HÄR

Duktiga Linda Wallgren driver ett av Sveriges mest besökta Instagramkonton inom inredning och hon byter ofta stil i sitt sovrum. Här ser vi en av hennes senaste sovrumsstilar i ljuvligt våriga pastell nyanser. HUR snyggt är inte överkastet?

SOVRUM SHOP

FÅ SAMMA SOVRUMSSTIL @INTERIORBYLINDAWALLGREN

1 Lampa hittar ni HÄR 2. Blommigt vår fräscht påslakan HÄR 3. Blekrosa lyxigt överkast HÄR 4. Lyxig ljus matta till sovrummet HÄR 5. och sist bordslampa HÄR

Denna sköna böna är en stor personlig favorit, för hon är inte bara snygg hon är GRYMT rolig också. Här kör Claudia en riktigt mustig lyxig hotellstil i sitt sovrum med svart sexig sammet.

FÅ SAMMA SOVRUMSSTIL @INTERIOR_BY_CLAUDIA

1 Lampa finns HÄR 2. Svart sammetskudde HÄR 3. Lyxig grå pall HÄR 4. Svart sammetsöverkast HÄR 5. Beige kudde HÄR 6. Grå matta HÄR

Sist ut hämtar jag inspiration från mysiga @interiorbylivsspegeln Här är en sann livsnjutar sida på Instagram och sovrummet går i klassiska varma toner med en härlig blommig tapet.

FÅ SOVRUMSSTILEN @INTERIORBYLIVSSPEGELN

1 Lampan hittar ni HÄR 2. Grå överkast HÄR 3. Beige överkast + kudde HÄR 4. beige sänggavel HÄR 5. Beige snygga sammetsgardiner HÄR 6. Grått lyxigt överkast HÄR

INREDNINGSVIS SÄNGGAVEL TIPS 

Lyxiga sänggavlar ovan hittar ni att köpa HÄR  HÄR  HÄR och HÄR

Jag hoppas ni blev inspirerade av dessa fullfjädrade Instagram interior queens nu. Det jag gillar på Instagram är att det är så mycket kärlek där mot på bloggar. I alla fall på inredningsfronten och man stiftar många underbara bekantskaper man aldrig skulle gjort IRL.

LÄS MER: Få ett lyxigt vardagsrum med rätt val av möbler 

Det som även är inne just nu på Instagram är att visa upp sovrummen när de är helt ostylade och obäddade. Det tycker jag är en efterlängtad och viktig trend. Att inte bara försköna allt utan att även visa upp den osminkade sanningen IRL och hur saker faktiskt ser ut hos LEVANDE vanliga folk. Vi är inte några perfekta klonade Housewives robotar, utan vi är verkliga människor som gör verkliga misstag i det riktiga livet (och även i inredningen:).

Det blir mitt nya trendspan att i framtiden visar vi  även upp världen som den faktiskt ser ut for real genom kameralinsen och inget säger ju att den är ful för att den är helt jäkla…..operfekt.

Vad gillar ni Instagram inredning? och har ni något favo konto att tipsa om?

Real is the real deal!

LOVE M

Sovrum shop

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis