fbpx

Restips Österrike – det rena landet

Att bo i Salzburg, Österrike är nästan som att bo i en sagobok. Här har ni ett litet smakprov på Mozarts vackra hemstad. Här följer lite restips Österrike landet där luften fortfarande är ren och människor trevliga :)

Restips Österrike

Ska man bara ge ett restips Österrike så är det självklart att besöka platsen där legenden och geniet Mozart bodde.

picture salzburgerhof.com

Detta hotell Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein har nog en av världens vackraste utsikter eller vad säger ni ?

Restips Österrike

Jag (Jon) tillbringade en sommar i Salzburg, Österrike för några år sedan. Där njöt jag av sköna omgivningar, hisnande vacker natur, bra mat och trevliga glada människor. Jag kan sakna Salzburg ibland och planerar därför att åka dit igen snart tillsammans med Maria.

Salzburg är en mindre stad i Österrike med ca. 150.000 invånare. Salzburg är känd för sin makalös barock-arkitektur, historia, Mozart och inte minst musikalen som vi alla känner igen med namnet ”The Sound of Music.”

Besöker ni Salzburg kan jag rekommendera (i tillägg till alla slott, museer och andra vanliga turistmål) en dagstur upp berget Gaisberg. Med en höjd på 1287 m.ö.h. kan bestigningen ta några timmar men det är det värt! Aussichten ist ganz wunderbar!

Hoppas ni gillat mina restips Österrike :)

/Jon

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis