fbpx

Restips Norge – inspiration i foton

Ibland är det bättre att låta bilderna tala. Dessa kommer från Sveriges vackra grannland, Norge. “Ja, vi elsker dette landet!” :)  (Norges nationalsång börjar så – och det är lätt att förstå varför!)

Restips Norge

restips norge

lillehammer2

Restips Norge (2)

Norge är känt för sina makalösa vyer över berg och djupa dalar. Jag står längst ut på berget och tro mig jag är kort MEN där kände jag mig ännu mindre :)

Balestrand Norway

norway-fiord

Bergen-in-Norway

norge-bunad

Vackre jenter så långt ögat skådar i grannlandet MEN Sveriges tjejer är sötare :)

Geiranger

norge1

nidarosdomen

norway

Dog sled norway

nordlys

Och ifall ni undrar, dessa är icke-photoshoppade bilder! :P

[hr]

Kirkenes

Restips Norge

År 2006 – 2008 bodde jag i norra Norge och jobbade som kulturskolelärare. Naturen var bedövande vacker och människorna öppna och gästvänliga. Landet har med andra ord mycket i gemensamt med mitt hemland, Nya Zeeland.

Det var dock lite kallt precis där jag bodde långt norr om polarcirkeln – men detta brydde jag mig inte om så mycket eftersom varje dag var ett äventyr och en chans att lära mig nåt nytt och uppleva nya saker. Här följer en bonusbild: Jag, med Kirkenes i bakgrunden på en solig vår dag.

Gillar ni min restips Norge special ??

/Jon

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis