(I samarbete med teknikdelar.se)

Trådlösa hörlurar måste vara en av de bästa uppfinningar som nånsin gjorts. Menar hur många hörlurar med sladd har inte trasslat ihop och sedan börjat få störningar ihop med Siri? De nya trådlösa hörlurar och bluetooth hörlurar ändrar allt. De går enkelt att använda ihop med mobilen och skapar inget trassel.

Idag tipsar jag om en firma som säljer allt inom teknik på nätet som heter Teknikdelar.se De har ett stort sortiment av just trådlösa hörlurar. Vilka trådlösa ska man då välja av alla modeller? Teknikdelar säger att det beror helt på vad man ska göra när man har de trådlösa lurarna på sig. Ska man tex träna rekommenderas  på ett par hörlurar som är IPX-certifierade. Det innebär att de tål vatten, damm och svett. SiGN Bluetooth hörlurar in ear ska vara allra bäst vid träning.

Fakta från Teknikdelar.se – Hur laddas trådlösa hörlurar?

Trådlösa in ear hörlurar laddas oftast i ett laddningsfodral. Man placerar enkelt Bluetooth hörlurarna i ett medföljande laddningsfodral där lurarna automatiskt laddas upp. Antingen trådlöst eller genom att ansluta fodralet till en laddare, exempelvis trådlösa hörlurar Samsung. Over ear och on ear lurar laddas ofta upp genom att ansluta en USB-C kabel till ett uttag på ena öronkåpan, exempel på denna typ av hörlurar är Sony trådlösa hörlurar.

Jag har flera vänner som gått över till trådlösa lurar och är toppnöjda. Nästa gång jag köper nya lurar ska jag absolut testa de trådlösa jag med. Allt med teknik är en vanesak och tror vi måste hänga med i den för att utvecklas och växa som, människor.

Fram för trådlöst!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Anna Maria Reply

    Jag hade Bluetooth hörlurar tidigare och det fungerar perfekt. Jag älskar teknik.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.