Bästa inredningsblogg: bästa svenska och norska

Så var det då dags för fröken Inredningsvis att lista bästa svenska och norska inredningsbloggar. Jag säger NÅGRA då detta är otroligt svårt, därför att det finns så otroligt många inspirerande, vackra bloggar därute. Varje inredningsblogg har sin unika karaktär och skönhet.

Jag startade själv den här inredningsblogg i Februari 2012 och det har varit en underbar resa hittills. Jag trodde aldrig jag skulle träffa på så många fina, talangfulla människor och vissa av er kan jag känna genuin vänskap med. Alla vackra ord om Inredningsvis som jag får från er varje dag, värmer mitt hjärta och ger mig glöden till att fortsätta inspirera. Det allra svåraste är att välja ut bästa inredningsbloggarna då alla är lika bra på sitt sätt :)

Listan över inredningsbloggar kunde göras lång men jag har tyvärr inte plats, så här är 20 av dem jag besöker oftast, håll till godo :)

Bästa Inredningsblogg

UPPDATERAD 2013:

De allra flesta bloggar på den listan har lagt ner sedan vi publicerade inlägget i april 2012. Därför har vi valt att ta bort topplistan helt och istället ge en länk till ”10 tips för ett framgångsrik inredningsblogg”… och hur du kan göra för att ha kvar den ;)

Keep Calm and keep on blogging :)

LOVE M

ps. Vilken är din favorit inredningsblogg? Skriv dina kommentarer nedan! :)

inredningsbloggar

Se även: Svensk inredningsblogg och skandinavisk stil

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis