Så var det då dags för fröken Inredningsvis att lista bästa svenska och norska inredningsbloggar. Jag säger NÅGRA då detta är otroligt svårt, därför att det finns så otroligt många inspirerande, vackra bloggar därute. Varje inredningsblogg har sin unika karaktär och skönhet.

Jag startade själv den här inredningsblogg i Februari 2012 och det har varit en underbar resa hittills. Jag trodde aldrig jag skulle träffa på så många fina, talangfulla människor och vissa av er kan jag känna genuin vänskap med. Alla vackra ord om Inredningsvis som jag får från er varje dag, värmer mitt hjärta och ger mig glöden till att fortsätta inspirera. Det allra svåraste är att välja ut bästa inredningsbloggarna då alla är lika bra på sitt sätt :)

Listan över inredningsbloggar kunde göras lång men jag har tyvärr inte plats, så här är 20 av dem jag besöker oftast, håll till godo :)

Bästa Inredningsblogg

UPPDATERAD 2013:

De allra flesta bloggar på den listan har lagt ner sedan vi publicerade inlägget i april 2012. Därför har vi valt att ta bort topplistan helt och istället ge en länk till ”10 tips för ett framgångsrik inredningsblogg”… och hur du kan göra för att ha kvar den ;)

Keep Calm and keep on blogging :)

LOVE M

ps. Vilken är din favorit inredningsblogg? Skriv dina kommentarer nedan! :)

inredningsbloggar

Se även: Svensk inredningsblogg och skandinavisk stil

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

25 Comments

 1. Oj, oj, oj! Jag känner mig mycket hedrad över att få synas på din lista tillsammans med alla fantastiskt fina bloggar! Tack snälla! :)
  Kram Sofia

 2. Hei, søte deg!! Nei, men så gøy at anetteshus.com fikk være med på din liste! Her var det mange favoritter ;))) Tusen takk!
  Største klemmen

  ANETTE

 3. Thank you! I always love hearing about new blogs to check out and can;t wait for more ;) And I am quite impressed with your blog and cannot believe you only started recently!

 4. Tusen tack, för dina rara ord om min blogg.

  Vilken kanon fin blogg du har. Gillar utseendet på den, helt klart proffsig och intressant!
  Kram Anna

 5. Vad roligt att du har med min blogg på din lista, ihop med så många andra fina bloggar. Vad glad jag blir! De flesta känner jag sedan tidigare men några nya tips fick jag, det är alltid roligt!
  Ha nu en finfin vårig Valborg! Och tack!
  Irene

 6. Många fina bloggar på den listan :) Flera av dem hade helt klart hamnat på min lista också :)
  Kramar

 7. Men så gulligt att jag fick vara med på din lista :-)) OCH så snäll hälsning du lämnade…. Vad glad jag blir och hedrad!!! Härliga tips du ger också. Nu ska jag tittar runt mera hos dig.

  Önskar dig en trevlig Valborg!
  /Charlotte

 8. Tusen tack, kära du, jag är så glad att du gillar min blogg och att jag får vara med på denna eminenta lista!!

  Kramkram/Susann

 9. Så hyggelig å se Stylizimo på din liste. Det gjør meg veldig glad :)
  Jeg ser jeg er i godt selvskap med mange fine blogger her – tusen takk!

  PS! Du har forresten skrevet Stylizimo feil.Det står ”Stilzmo”, men det skal være Stylizimo :)

  Ønsker deg en GOD mandag, og en fin ny uke.
  klem Nina

 10. Tack söta rara du! Vilken ära att få vara med här!

  Jätteroligt!

  För övrigt har du en kanonfin blogg!

  Ha en riktigt fin Valborg!

  Kram Mariette

 11. Åh, tack för bloggtipsen, ser att det är några jag har missat. Ska genast klicka vidare och kika hos dem. Och kanske det är någon/några av dem som jag får träffa på Bloggforum på söndag (förutom Frida). :) Kanske du också ska dit?
  Ha en härlig Valborg! :)

 12. Oh, goody – more beautiful inspiration from your corner of the world! Thanks for stopping by today and for the beauty your blog provides. Have a wonderful week!
  xxoo
  Carolyn
  The Buzz Blog

 13. La Vie en Rose Reply

  Hey Maria, thank you for sharing all these lovely blogs will have a look through them as soon as I can! I adore Nordic style especially country, rustic and old style homes!

  Sharon

 14. Hej Söta Maria!
  En sån härlig överraskning att få komma med på din lista, jag känner stor glädje i hjärtat & hoppas kunna fortsätta att inspirera & inspireras av dig. Du som på så kort tid lyckats få så många läsare som kommenterar har verkligen fått en rolig start i blogglivet & jag önskar dig lycka till med allt även i fortsättningen. Tack för alla fina kommentarer hos mig & nu har du min mailadress.
  Kram :)

 15. Even dough they might be non-English blogs and sites, for sure I will check them after your recommendation!!!!:)

 16. Bra lista! Man saknar dock Sveriges största inredningsblogg (även om den är skriven på engelska), nämligen Chez Larsson. ;)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.