Top 10 bästa skräck halloween makeup tutorials ever

Top 10 bästa skräck Halloween makeup tutorials ever

Innehållsförteckning

Halloween står precis bakom nästa mörka hörn. Jag älskar hela skräckgrejen med Halloween och tror det beror på jag älskar skräckfilmer. Jag har alltid vart fascinerad av skräck och mysterier ända sedan jag var barn. Jag vet inte vad det beror på, kanske att jag har ett ständigt mörker inom mig. Det är ju även så kul när nåt rockar ens vardag sådär lite extra. Halloween mixas ofta ihop med vår traditionella Allahelgon vilket är helt fel för de har inget med varandra att göra alls. Det som är allra kuligast på Halloween är såklart att klä ut sig till nåt riktigt skräckinjagande. Att komma till festen och skrämma skiten ur polarna i nån riktigt rivig outfit.

LÄS MER: 6 MEST HEMSÖKTA PLATSER I VÄRLDEN – HALLOWEEN SPECIAL

Här presenterar jag top 10 bästa Halloween makeup tutorials på Youtube Dessa kan ni enkelt kopiera och göra stor succé på Halloween festen.

https://www.youtube.com/watch?v=JjjVlFKJQSc

https://www.youtube.com/watch?v=OSIof6YkhXE

LÄS MER: 13 SKRÄCK SNACKS SOM ROCKAR ER HALLOWEENFEST

Visst är de häftiga och så himla bra gjorda dessa skräck Halloween makeup tutorials. Jag tappade nästan hakan första gången jag såg nummer ett då den är riktigt obehaglig. Att göra en Halloween makeup väcker verkligen skaparlusten inuti. Att våga ta i och spöka ut sig tämjer även om gränserna. Vi är så stela annars i vardagen där vi är tvungna använda våra sociala masker varje dag för att passa in. Högtider som Halloween ger skäl att släppa ut de inre drömmarna och fantasierna om nåt annat mer spännande. Så på med makeupen nu och klä ut er till nåt riktigt rått på Halloween.

Våga vara vild!

LOVE M

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024