Alla som fått problem med rygg och nacke av kassa kontorsstolar och fel arbetsställning räck upp en hand! Jag använde själv under lång tid pappas gamla antika trästol som kontorsstol när jag bloggade. Jag tyckte den var fin men det visade sig att fåfängan hade ett smärtsamt pris. Jag började få så ont i nacken att jag till slut inte kunde vända den åt sidorna. Även ryggen gjorde ont längst ner och jag fick börja gå till naprapat. De terapeuter jag gick till sa direkt att jag måste ändra min arbetsställning till mer ergonomisk.

Jag började med att leta efter rätt kontorsstol bland massa olika butiker ute, men retade mig bara på att de gick att ställa in ryggen bara upp och ner. Det jag ville ha tag på var en riktig kontorsstol som gick att justera inåt mot ryggen vid svanken där mitt problem satt. Efter mycket besvikelse ute i butiker, hittade jag till slut vad jag letat så länge efter online.

Närmare bestämt hos Gerdmans.se som specialiserar sig på riktiga kvalitets kontorsmöbler både för privat bruk och för företag!

Kontorsstolar

Här är min nya kontorsstol och jag kan säga att den ändrat ALLT. Från näst intill invalid när jag jobbat till en skön arbetsställning med stöd för rygg och armar.

Kontorsstolen jag har nu heter Ronna och har absolut mest inställningar jag sett på en arbetsstol ever. Som ni ser ovan finns massor av spakar för olika behov. Den går att ställa in inåt som jag ville för svankstöd och det är jag mest glad för. Sedan kan man ställa in sittdjup, höjd, armstöd och lutning på stolssitsen. Ronna finns även att köpa med nackstöd för de som gillar det.

Läcker modern kontorsstol i flera färger Bianca och svart stol med hög rygg Hamilton

Gerdman.se har verkligen ett stort gediget sortiment av kontorsstolar av allra högsta klass. Här är ett urval av några och snygga är de ju också. Att välja rätt arbetsstol är lite som att välja rätt partner, visst det skadar inte att den är snygg men i slutändan är det insidan och  kvaliteten som räknas :)

Gerdmans har såklart inte bara stolar utan allt som behövs inom kontor, konferens och arbete. De har ett ruggigt stort sortiment och just nu har de även vinter REA, där man kan göra riktiga fynd till arbetsplatsen.

Jag har fått helt ny blogg gnista efter jag köpt denna kanon stol och jag rekommenderar alla med dator besvär att investera i riktiga ergonomiska kontorsmöbler, ni kommer inte ångra er.

Succé online börjar med rätt kontorsstol!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. De är viktigare än man tror faktiskt med rätt arbetsställning oavsett om man står eller sitter!
    Jag jobbar inom vården och nyligen fick vi ha ett möte med arbetsterapeut för att vi ska lära oss att arbeta rätt med våra kroppar!

    Jag skadade ju mitt högra skulderblad en gång o får återkommande problem vid lyft ?
    Så de är viktigt och man ska ta de på allsvar!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.