Nyss hade jag det för stressigt så jag bestämde mig att för första gången att vara lat och anlita storstädning hemma via en städfirma. Detta ångrar jag inte en sekund och se här under hur skinande rent det blev i fröken Inredningsvis lilla lya :)

Städfirma Göteborg

Alberts Städservice
Alberts Städservice

Denna sjukt söta tjej från Alberts städservice kom hem till mig och likt Askungen trollade hon hemmet spegelblank rent :)

städ badrum

Aldrig har badkaret varit så skinande rent undrar vad städfirmor använder för mirakelmedel egentligen GIVE ME the secret haha :)

städfirma stockholm

Ursäkta dåligt motljus men såhär fint och rent är vardagsrummet efter Alberts städ farit fram.

städfirma tips

Man vill nästan inte skitna ner i vasken mer  :)

städfirma göteborg

Städfirma

Jag hittade Alberts städservice på nätet och kan varmt rekommendera denna städfirma. Jag fick en ung jättesöt tjej som gjorde ett kanonjobb hemma hos mig. Ja hon tom. diskade min disk som jag inte bett om BARA det. Alberts städservice erbjuder förutom hemstädning även flyttstädning, storstädning samt fönsterputs. Firman finns i hela Göteborgsområdet inkl. Mölndal och Kungsbacka och även Stockholm och Malmö. Kort sagt hemmet kunde inte bli renare, dammråttor dog och jag är helnöjd att jag slapp storstäda.

I Amerika är det vardagsmat med hemhjälp på olika plan. Här I Sverige ska man klara allt själv som kvinna hela tiden. FEL säger jag det är dags att vi börjar inse våra begränsningar och ibland unna sig att bara luta sig tillbaka och låta andra göra jobbet.

Att be om hjälp är att hjälpa sig själv :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. I am interested to work with your company

    My best regard
    Precious.

  2. Hej – jag har precis motsatta upplevelsen av denna städfirma du rekommenderar!! Det var så undermåligt städat att nästa hyresgäst klagat och tycker att jag minst ska ha pengar tillbaka. Svårt med varierande städpersonal såklart.
    Vänlig hälsning / Pierre

    • Hej Pierre! Jag anlitade ju denna firman för flera år sedan så det är nästan säkert de har bytt personal sedan dess Tråkigt ni var missnöjda men den städ jag fick var verkligen toppen :) VH maria

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.