Tips på bra städfirma – Alberts städservice

Nyss hade jag det för stressigt så jag bestämde mig att för första gången att vara lat och anlita storstädning hemma via en städfirma. Detta ångrar jag inte en sekund och se här under hur skinande rent det blev i fröken Inredningsvis lilla lya :)

Städfirma Göteborg

Alberts Städservice

Alberts Städservice

Denna sjukt söta tjej från Alberts städservice kom hem till mig och likt Askungen trollade hon hemmet spegelblank rent :)

städ badrum

Aldrig har badkaret varit så skinande rent undrar vad städfirmor använder för mirakelmedel egentligen GIVE ME the secret haha :)

städfirma stockholm

Ursäkta dåligt motljus men såhär fint och rent är vardagsrummet efter Alberts städ farit fram.

städfirma tips

Man vill nästan inte skitna ner i vasken mer  :)

städfirma göteborg

Städfirma

Jag hittade Alberts städservice på nätet och kan varmt rekommendera denna städfirma. Jag fick en ung jättesöt tjej som gjorde ett kanonjobb hemma hos mig. Ja hon tom. diskade min disk som jag inte bett om BARA det. Alberts städservice erbjuder förutom hemstädning även flyttstädning, storstädning samt fönsterputs. Firman finns i hela Göteborgsområdet inkl. Mölndal och Kungsbacka och även Stockholm och Malmö. Kort sagt hemmet kunde inte bli renare, dammråttor dog och jag är helnöjd att jag slapp storstäda.

I Amerika är det vardagsmat med hemhjälp på olika plan. Här I Sverige ska man klara allt själv som kvinna hela tiden. FEL säger jag det är dags att vi börjar inse våra begränsningar och ibland unna sig att bara luta sig tillbaka och låta andra göra jobbet.

Att be om hjälp är att hjälpa sig själv :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

4 kommentarer

Precious onsdag, januari 3, 2018 - 06:26

I am interested to work with your company

My best regard
Precious.

Svara
Maria Ljungström onsdag, januari 3, 2018 - 17:50

hi i dont own this company i run this lifestyle blog and i did marketing for this cleaning comapny :)

Svara
Pierre onsdag, november 28, 2018 - 07:08

Hej – jag har precis motsatta upplevelsen av denna städfirma du rekommenderar!! Det var så undermåligt städat att nästa hyresgäst klagat och tycker att jag minst ska ha pengar tillbaka. Svårt med varierande städpersonal såklart.
Vänlig hälsning / Pierre

Svara
Maria Ljungström söndag, december 2, 2018 - 19:48

Hej Pierre! Jag anlitade ju denna firman för flera år sedan så det är nästan säkert de har bytt personal sedan dess Tråkigt ni var missnöjda men den städ jag fick var verkligen toppen :) VH maria

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 kommentarer 195 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis