Tips på bra städfirma – Alberts städservice

Nyss hade jag det för stressigt så jag bestämde mig att för första gången att vara lat och anlita storstädning hemma via en städfirma. Detta ångrar jag inte en sekund och se här under hur skinande rent det blev i fröken Inredningsvis lilla lya :)

Städfirma Göteborg

Denna sjukt söta tjej från Alberts städservice kom hem till mig och likt Askungen trollade hon hemmet spegelblank rent :)

Aldrig har badkaret varit så skinande rent undrar vad städfirmor använder för mirakelmedel egentligen GIVE ME the secret haha :)

Ursäkta dåligt motljus men såhär fint och rent är vardagsrummet efter Alberts städ farit fram.

Man vill nästan inte skitna ner i vasken mer  :)

Städfirma

Jag hittade Alberts städservice på nätet och kan varmt rekommendera denna städfirma. Jag fick en ung jättesöt tjej som gjorde ett kanonjobb hemma hos mig. Ja hon tom. diskade min disk som jag inte bett om BARA det. Alberts städservice erbjuder förutom hemstädning även flyttstädning, storstädning samt fönsterputs. Firman finns i hela Göteborgsområdet inkl. Mölndal och Kungsbacka och även Stockholm och Malmö. Kort sagt hemmet kunde inte bli renare, dammråttor dog och jag är helnöjd att jag slapp storstäda.

I Amerika är det vardagsmat med hemhjälp på olika plan. Här I Sverige ska man klara allt själv som kvinna hela tiden. FEL säger jag det är dags att vi börjar inse våra begränsningar och ibland unna sig att bara luta sig tillbaka och låta andra göra jobbet.

Att be om hjälp är att hjälpa sig själv :)

LOVE M

 1. Hej – jag har precis motsatta upplevelsen av denna städfirma du rekommenderar!! Det var så undermåligt städat att nästa hyresgäst klagat och tycker att jag minst ska ha pengar tillbaka. Svårt med varierande städpersonal såklart.
  Vänlig hälsning / Pierre

  • Hej Pierre! Jag anlitade ju denna firman för flera år sedan så det är nästan säkert de har bytt personal sedan dess Tråkigt ni var missnöjda men den städ jag fick var verkligen toppen :) VH maria

 2. I am interested to work with your company

  My best regard
  Precious.

  • hi i dont own this company i run this lifestyle blog and i did marketing for this cleaning comapny :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024