fbpx

6 tips för god hälsa under vintern

Mina favoritämnen i livet är inredning, hälsa och andlighet (då menar jag inte spöken :) Jag kommer därför att börja skriva mer om wellness i inredningsvis. Ni kommer att få hälso- och ekologiska skönhetstips samt några visa ord på vägen.

Jag gillar kontrasterna i livet och tycker att man både kan vara ytlig men samtidigt bry sig om insidan. Allt handlar om rätt balans och för att få det behövs lite av varje livskrydda :)

LÄS MER: Bästa Zonterapi i Göteborg – Zin Zon

Nedan följer några personliga tips hur du förblir vinterfrisk…

Tips för god hälsa

1.YIN CHIAO: En mirakulös förkylningsmedicin som håller alla virus i schack och ger perfekt hälsa . Själv har jag inte varit förkyld på hela vintern trots att alla nyser runtomkring. En riktig dundermedicin och ni kan hitta den på akupunkturställen eller googla på den. REKOMMENDERAS

2. Vitaminer:   Det kan vara uttjatat men det är såå viktigt att bygga upp immunförsvaret. Höga doser av Zink, C-vitamin och selen är bäst. Vi lever i en långt ifrån ren värld och utsätts för massor av gifter varje dag, då räcker det inte med vitaminerna i maten tyvärr. Rekommenderade doser är alldeles för låga och så länge vitaminer inte är fettlösliga kan höga doser göra underverk för kroppen.

Glöm inte heller Probiotika av bra kvalitet, det är det absolut bästa för en frisk fungerande tarm.

Kolla in youtube-klippet nedan där en näringsterapeut lär ut allt och lite till om probiotikans egenskaper :)

3. GÅ UT: Hur tufft vädret än är så är det ett måste att gå ut och få frisk luft varje dag. Det stimulerar blodcirkulationen och ger frisk fräsch hy på köpet. Jag är såå tacksam att vi har ren luft i Sverige att andas, något de inte har i alla länder tyvärr.

4. Färskpressad juice: Jag har börjat pressa en egen juice av morötter, kiwis, spenat och äpple den är såååå god och full av vitaminer. Ni kan även tillsätta Supergreens eller liknande för starkare utrensning. Inget slår egengjord juice :)

5. Ayurveda: Smörj in hela din kropp och massera dig med sesamolja. Denna kur har använts inom Ayurveda i tusen år och sesamolja driver ut toxiner ur kroppen samt återfuktar torr vinterhud. Låt oljan verka några timmar i badrock och ta sedan ett långt hett bad i eucaluptusolja :)

6. Börja träna! Jag vet att detta är ett uttjatat ämne, men jag lovar träna hjälper deppen. jag började själv motvilligt att gå till en PT här i Göteborg. Och har aldrig mått så bra som efter varje pass med honom. Man blir piggare, får mindre stress och känner sig allmänt mer motiverad att leva i den grå vardagen.

Slutsumma – tips för god hälsa

Lär dig ALLT om hur viktig probiotika är av de här snygga och hälsomedvetna tjejerna från Australien. De har en hel sida och verksamhet baserad på hur man behåller perfekt hälsa INNAN sjukdomar slår till.

Följer du fröken inredningsvis enkla tips ovan så lovar jag dig ett nys och snuvfritt vinterhalvår :)

LOVE Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis