Jag blev helt till mig när jag ramlade på detta lilla loft till salu i Stockholm! Det jag jag gick igång på direkt var det helt makalöst lilla vackra köket i rödbrunt trä. Hade inte köket varit med hade detta lilla loft varit mediokert som alla andra små loft. Det är intressant hur rätt val av material i ett rum kan höja det till skyarna på nolltid.

LÄS MER: Perfekt planerad etta på Östermalm med textilier i fokus

Ta nu en rejäl titt på detta loft till salu med ett fantastiskt litet drömkök OCH det kan vara det snyggaste i mini size någonsin!

Till salu

Kökslove att first sajt:)

Otroligt snygg trä kombo med vitlaserat golv mot det mörka rödbruna träfanerade köket. Att de sedan valt marmor som kakel gör inte min kökscrush så mycket mindre.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Jättesnyggt med valet av det lilla ute café bordet med gjutjärnsfot mot de enkla moderna stolarna. Snygg inredning handlar inte så mycket om vad man köper som om HUR man väljer att kombinera materialen.

Titta! Till och med hunden ligger och beundrar det snygga köket :)

LÄS MER: Vackert värre på Viktoriagatan – Grymma Göteborgshem

Jag måste medge jag är inte hypad på loft med snedtak i normala fall då de ger mig en kvävande klaustrofobisk känsla. Men med detta lilla ursnygga träkök kan tom jag göra ett undantag och bo med tomtarna på loftet ett tag. Jag kör heller inte så många till salu inlägg som alla andra bloggar, men ibland bara MÅSTE jag dela med mig av det goaste i dekor godispåsen.

Jag menar tänk att fixa till en riktigt go Chai Latte i det köket en frusen Söndagsmorgon:)

#KITCHENLOVE

/Maria

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.