Test av 4 hudvårdsprodukter från dermastore

Test av 4 hudvårdsprodukter från Dermastore

Så här på vårvintern, mellan stark vårsol och fnastorr vinterkyla kan huden lätt bli irriterad och torr. Jag har själv problem med solakne som jag kallar det. Det vill säga att det poppar upp ett hav av finnar varje vår när vårsolen slår sina starka strålar mot mitt vinterbleka face.

Jag tror på medicinska hudvårdsprodukter som jobbar på djupet och inte bara på ytan. Jag bestämde mig därför för att prova på 5 olika produkter från en bra hudvårdsbutik online Dermastore.se !

Dermastore

dermastore (2)

Obagi retinol creme

Det BÄSTA för finnar oavsett vilken ålder man är i är helt klart A-vitamin creme. Jag fick utskrivet av läkare och hade då aldrig några finnar. Den cremen var dock väldigt stark så huden kunde lätt bli irriterad och frasig.

Ovan ser ni ett bättre och mer skonsamt sätt att behandla huden med A-vitamin. Det är supercremen från märket Obagi med styrkan 0,5 % vilket är bästa att starta med. Denna A-vitamin creme hade samma effekt på akne men är mjuk och skön samtidigt. Vill man sedan öka styrkan på cremen är det bara att köpa den med 0,1 % A-vitamin vid nästa kur.

Poäng Obagi A-vitamin creme 1-10 klar 10a

Sedan är ju pluspoängen att A-vitamin creme är även det mest föryngrande mot rynkor man kan använda :)

dermakliniken göteborg

Neostrata Matrix support

Just märket Neostrata är välkänt hos hudvårdssalonger och plastikkliniker. Självklart  måste jag testa detta man vill ju inte dö nyfiken.

Jag testade dagcremen med solskydd 30 samt deras ögoncreme för skuggor under ögon. Cremen innehåller peptider, A-vitamin samt min åldersföryngrande favo. hyaluronsyra. Dagcremen har vart jättebra hela vintern och lämnar huden smidigt fuktad men ändå inte fet trots solskyddet. Man ska ALLTID ha solskydd när man går ut oavsett årstid så är det bara. Poäng dagcreme 1-10 så får den 7

Ögon cremen från Neostrata var ganska bra mot påsar under ögon men inte lika bra mot återfuktande under ögonen. Men det är ju också så att det som funkar för en gör det inte för nån annan. Cremen innehåller bla. grönt te, jättenattljusolja och avokadoolja, mycket bra med andra ord. Poäng 6 av 10

ögoncreme

När ni använder ögoncreme se till att dutta försiktigt under ögonen och inte dra. Området runt ögat är extra känsligt och man får lätt röda bristningar och nya rynkor om man är för tuff runt där.

 

hudvård online

Cosmetic skin solutions

Jag testade deras Phyta botanical gel som skulle vara bra att bleka pigmentfläckar med. Men jag gillade för det första inte konistensen då den var rinnig som vatten och dessutom GRÖN. Jag smorde min pigmentfläck varje dag men inte mycket hände inte. Tror kanske den kan vara bra för väldigt små ytliga fläckar. Men för vanliga pigmentfläckar nej tyvärr ingen effekt.

Poängen blir 2 av 10

 

dermastore 1

Så där då var mitt klassiska bloggtestar inlägg klart för denna gång! Alla produkter ovan kommer som jag sa från dermastore.se som är specialiserade på hudvård med medicinsk effekt. Ni får helt enkelt samma produkter er hudvårdsklinik rekommenderar men till bättre pris. Dermastore har de flesta kända märken som Jan Marini, Mene & Moy, Murad och det medicinska supermärket Obagi. Butiken har även parfym, makeup och kroppslotion i sitt stora sortiment.

Ni hittar all deras härliga hudvård och mycket mer HÄR

LOVE M

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024