fbpx

Terapeutisk massage – Maria provar

Jag kommer i höst börja med en ny kategori kallad Maria provar på. Precis som det låter kommer jag att prova på olika skönhets och alternativa behandlingar för att ge er tips och recension efteråt. Jag tycker det är passande med massage-inspiration en ruggig, kylig söndag som denna.

Den första behandling jag provat på är en unik variant av massage kallad terapeutisk massage. Jag har själv problem med min rygg – kanske på grund av hardcore-blogging! :) Så, jag ville prova nåt annorlunda. Jag fick behandlingen utförd hos Göteborgs Massage & Rehab som ligger vid Vasaplatsen och även håller till i Linne i Göteborg. Ni kan läsa allt om det nedan. Enjoy!

Terapeutisk massage

terapeutisk massage göteborg

göteborg massage

Terapeutisk massage i Göteborg

Den massör jag fick heter Stefan Neldren som även är ägaren för stället och jag måste säga att han är den BÄSTA manliga massör jag haft (och då har jag haft många!) Stefan berättar bland annat utförligt hur behandlingen påverkar kropp och själ på djupet. Han behandlar varje klient individuellt och ser direkt varje persons unika besvär. Han sa till exempel direkt att jag sitter fel vid datorn och att det stressar rygg och nacke. Stefan har flera diplom från Axelssons skola och det märks då han har en otrolig kunskap på alla plan och det rätta handlaget :)

massageterapeut-stefan-neldren

Stefan: en massör med sting :)

Då den vanliga mossiga löpande-band-massagen inte känns så kan jag lova detta KÄNNS REJÄLT. Alla akupressurpunkter som är i obalans jobbar Stefan ordentligt och ibland gör det så ont att jag skriker. Efter massagen kan jag knappt gå för att inte tala om dagen efter, HELT utslagen. Jag har rejält ont i hela ryggen ett dygn men sedan vänder det och allt blir så mycket bättre och kroppen är lättare än vanligt. Terapeutisk massage är helt enkelt för dem som vill få bestående resultat, bli bra på riktigt och inte bara nöjer sig med ytlig overksam massage.

Vill ni prova på terapeutisk massage eller ge bort massage i present, så är det bara att klicka här: Göteborgs Massage & Rehab

Ha en skön söndag!

LOVE Maria

goteborgs-massage-rehab

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis