Jag kommer i höst börja med en ny kategori kallad Maria provar på. Precis som det låter kommer jag att prova på olika skönhets och alternativa behandlingar för att ge er tips och recension efteråt. Jag tycker det är passande med massage-inspiration en ruggig, kylig söndag som denna.

Den första behandling jag provat på är en unik variant av massage kallad terapeutisk massage. Jag har själv problem med min rygg – kanske på grund av hardcore-blogging! :) Så, jag ville prova nåt annorlunda. Jag fick behandlingen utförd hos Göteborgs Massage & Rehab som ligger vid Vasaplatsen och även håller till i Linne i Göteborg. Ni kan läsa allt om det nedan. Enjoy!

Terapeutisk massage

terapeutisk massage göteborg

göteborg massage

Terapeutisk massage i Göteborg

Den massör jag fick heter Stefan Neldren som även är ägaren för stället och jag måste säga att han är den BÄSTA manliga massör jag haft (och då har jag haft många!) Stefan berättar bland annat utförligt hur behandlingen påverkar kropp och själ på djupet. Han behandlar varje klient individuellt och ser direkt varje persons unika besvär. Han sa till exempel direkt att jag sitter fel vid datorn och att det stressar rygg och nacke. Stefan har flera diplom från Axelssons skola och det märks då han har en otrolig kunskap på alla plan och det rätta handlaget :)

massageterapeut-stefan-neldren
Stefan: en massör med sting :)

Då den vanliga mossiga löpande-band-massagen inte känns så kan jag lova detta KÄNNS REJÄLT. Alla akupressurpunkter som är i obalans jobbar Stefan ordentligt och ibland gör det så ont att jag skriker. Efter massagen kan jag knappt gå för att inte tala om dagen efter, HELT utslagen. Jag har rejält ont i hela ryggen ett dygn men sedan vänder det och allt blir så mycket bättre och kroppen är lättare än vanligt. Terapeutisk massage är helt enkelt för dem som vill få bestående resultat, bli bra på riktigt och inte bara nöjer sig med ytlig overksam massage.

Vill ni prova på terapeutisk massage eller ge bort massage i present, så är det bara att klicka här: Göteborgs Massage & Rehab

Ha en skön söndag!

LOVE Maria

goteborgs-massage-rehab

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

 1. Det låter helt klart som en massage för mig, som gillar och föredrar när det känns ordentligt. Synd bara att det är så långt till Göteborg.. Hoppas du har haft en trevlig helg! kram

 2. Kan inte mer än hålla med. Har besökt flertalet av deras massörer när jag är hemma i Göteborg och kan varmt rekommendera de. Både vad gäller avslappnande behandlingar och terapeutiska. Väl värda ett besök!

 3. Låter ju härligt. Jag brukar ta Swedish Massage då den är ”hårdast” här nere.
  Och i Thailand också för den delen. Tycker också om när det känns.
  Just nu försöker jag få rätt på ryggen genom 2 olika sorters Pilates samt träna med vikter.
  Har en PT som hjälper mig så det blir rätt.
  Kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com
  Fusk & AAS

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.