fbpx

Tele2 ger er School of Power (reklam)

Den digitala tekniken går allt snabbare framåt! Det är nästan inte så man hänger med längre då det hela tiden kommer så många nya tekniska nyheter. Detta är något som Tele2 tagit fasta på med deras senaste koncept School of Power. Tele2 vill ge sina gamla och nya kunder chansen att hänga med i det allra senaste på teknik fronten och tycka det är kul på samma gång. Det ska gå snabbt och lätt att förstå den nya tekniken, utan att det blir jobbigt eller svårförståeligt.

Vi lever i en teknisk social media värld och antingen kämpar man emot eller också tar man förändringen i hand och ser det som något spännande. Det ger ju även en stor känsla av frihet och kraft att förstå tekniken och det är just det Tele2 vill att alla ska känna med sin nya kampanj.

Varmt välkommen till the School  of power!

Tele2

Jag ringer och mobilsurfar själv med Tele2 och har gjort det länge. Jag gillar detta företag starkt då de inte kör påfrestande reklam och står för vad de säger. Innan hade jag ett riktigt skitföretag som skinnade mig på pengar så att byta över till Tele2 var som gå från helvete till himmel.

Jag har dessutom nyss fått ett nytt kanon pris i månaden för ringa + surf och jag kan därmed rekommendera alla att testa Tele2.

Att följa med förändringen är att utvecklas!

/Maria

 

 

(Detta inlägg är ett reklamsamarbete )

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis