Hoppas ni haft en bra helg! Här i Göteborg drunka vi helt plötsligt i massa snö och kyla:( liiite för sent efter jul. Nej nu vill vi har VÅÅRRRR och så länge bjuder jag på en kopp te :)

Jag är en tvättäkta tenarkoman och jag står för det! Ve och fasa för tradiga Lipton påsteer nej det ska vara äkta lösviktste annars kan det kvitta. Dålig kvalitet på te är som en dålig dejt det är inte värt mödan att stå ut :)

Det går mot äntligen mot ljusare tider och med det kommer massa färgglada våriga detaljer ute i butikerna. Jag har idag valt att fokusera på tekoppar då Indiska just nu har här några riktigt läckra stora koppar.

Tekoppar

tekoppar

tekoppar tips

När det kommer till tekoppar har storleken verkligen betydelse det ska vara en REJÄL kopp som tar mycket te. Vad är mer irriterande än cafeer som kommer med en tekopp i storlek av en myrpenis?? Men ändå tar betalt som om man druckit teet ur en tunna.

Jag älskar annars att sitta hemma och dricka mitt favo te i brasans sken men katten spinnande vid mina ben. Faktum är att jag tar det över en brötig krog HMMM jag håller visst på att bli The crazy cat lady for real :)

Slutsumma det ska vara äkta vara och storleken har betydelse!

Iaf när det kommer till tekoppar :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

 1. Hej där!
  Indiska levererar mycket fint i vår!
  Jag gillade nr 6 bäst:)
  Har även siktat in mig på ett kuddfodral som skall komma i butik typ slutet på jan eller början på feb. :)
  Ha de fint!
  Kram Anna

 2. Riktigt fina koppar! Vad ska man dricka för löste då? Har fastnat i kaffeträsket men ibland vill jag ha te och då finns bara de där tradiga Lipton i skafferiet ;)

  • Hej Maria :) jag hör ditt dilemma! Det bästa du kan göra är att besöka din lokala tebutik därinne kommer du upptäcka ett helt nytt väldoftande himmelrike. Be att få dofta på alla burkar som lockar och köp sedan ett hg med dig av de du gillar doften på mest. Det finns ett som jag inte kan LEVA utan :) det är grönt te med namnet Goji Havtorn det är bara DIVINE. Det finns lösa teer på ica också en bra är grönt te Paradis. Prova dig fram och köp en tekula så du kan dra teet hemma i koppen sen Tro mig du kommer inte ångra din nya teresa :) OCH ha alltid lite flytande honung eller agavesirap i gröna teer det tar bort det beska och ger teet en helt ny dimension. LOVE

 3. Riktigt läckra tekoppar från Indiska. Rätt många olika att välja bland. Har några stycken hemma som jag gillar.
  Absolut, te är gott ! Dricker kaffe också.
  Önskar dig en fin tisdagskväll !
  /Marie

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.