Tekoppar med vårkänsla från Indiska

Hoppas ni haft en bra helg! Här i Göteborg drunka vi helt plötsligt i massa snö och kyla:( liiite för sent efter jul. Nej nu vill vi har VÅÅRRRR och så länge bjuder jag på en kopp te :)

Jag är en tvättäkta tenarkoman och jag står för det! Ve och fasa för tradiga Lipton påsteer nej det ska vara äkta lösviktste annars kan det kvitta. Dålig kvalitet på te är som en dålig dejt det är inte värt mödan att stå ut :)

Det går mot äntligen mot ljusare tider och med det kommer massa färgglada våriga detaljer ute i butikerna. Jag har idag valt att fokusera på tekoppar då Indiska just nu har här några riktigt läckra stora koppar.

Tekoppar

tekoppar

tekoppar tips

När det kommer till tekoppar har storleken verkligen betydelse det ska vara en REJÄL kopp som tar mycket te. Vad är mer irriterande än cafeer som kommer med en tekopp i storlek av en myrpenis?? Men ändå tar betalt som om man druckit teet ur en tunna.

Jag älskar annars att sitta hemma och dricka mitt favo te i brasans sken men katten spinnande vid mina ben. Faktum är att jag tar det över en brötig krog HMMM jag håller visst på att bli The crazy cat lady for real :)

Slutsumma det ska vara äkta vara och storleken har betydelse!

Iaf när det kommer till tekoppar :)

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis