fbpx

Mode tips – Tea for two från Ruche

Dags för litea ljuvliga mode tips denna gång från mina favobutik online Ruche. Denna kollektionsbok är i särklass och påminner mycket om Marie Antoinette bjuder på tea party i sommar bersån :)

Mode tips

mode tips

porslin

utemobler

Mode tips nummer ett denna säsong stavas ROMANTIK klassiska vita spetsar och söta pastellfärgade hårband som matchar flick looken.

inredningsblogg

102_Tea_for_Two

Vad är väl ett äkta tea party utan macarons ?

solbrillor

109_Tea_for_Two

macarons

matbord

sexy swedish models

Mode tips

Marie Antoinette är på Tea party hos kaninen i Alice i Underlandet. Det är en bra sammanfattning av Ruches underbara nya lookbook för sin vårkollektion Tea for Two… A storybook spring. Ruches tidigare lookbooks har varit fina, men denna vår slår de alla rekord. För mig som älskar te, pasteller, macarons, ursöta klänningar, modeller och platser i sann Rokokoanda är detta rena rama PARADISET.

Det blir även roligare att shoppa när en butik som Ruche anlitar proffsfotograf och gör varje klädkollektion till en egen liten fristående saga. Själv är jag helt såld på sommarklänningen ni ser på bild två och tänker givetvis slå till.

Inredningsvis ger Ruche vårkollektion Tea for Two solklart Tio av Tio möjliga och väntar på nästa inbjudan till Afternoon Tea ala Marie Antoinette style :)

Vad gillar ni dagens mode tips…Tea for two anyone????

Ha en underbar dag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis