(I samarbete med Desenio)

Letar ni posters eller tavlor online med fräcka annorlunda motiv ?? då ska ni se hit för idag har jag några riktigt bra tips på tavlor till er snyggingar. Vad vi visar upp på väggarna därhemma säger allt om vår personlighet. Tavlorna är nyckeln till hemligheten vad som döljer sig innanför hemmets fyra väggar :)

Tavlor online

tavlor online

Sedan jag var med i Expressen förra året har många frågat vart den rosa tavlan bakom mig kommer ifrån. Nu kan jag dela med mig att den är inköpt hos Desenio.se

Tavlan heter Im not a queen och kom som skickad som poster, sedan köpte jag en billig svart ram och gjorde inramningen själv. Det blev väldigt läckert med kontrasten rosa, svart och vitt om jag får säga det själv :)

tavlor online billigt 2

Tavlor online inspiration

posters online

posters

Men Chanel och Vogue på väggen signalerar hemmet klass, lyx och en modemedveten donna :)

Alla urläckra affischer ovan kommer även dem från butiken Desenio

Varför inte göra en helt egen tavelvägg därhemma? Desenio har massor av tavlor online och allt som krävs för att lyckas uppåt väggarna :)

tavlor billigt online

Tavlor med fjärilsmotiv fortsätter att pryda våra väggar även detta år. Det är något skört, tidlöst och otroligt vackert över fjärilar tycker jag, de bär budskap om förändring.

posters billigt

tavlor online billigt

tavlor desenio

Årets första webshop tips är alltså Desenio.se som har ett megastort sortiment av unika posters och tavlor online. Desenio är den bästa butiken på nätet som säljer posters enligt mig. Det är för att de har så otroligt mycket att välja på och dessutom jättebilligt. Det finns garanterat en tavla och ett motiv till varje unik person. Jag älskar citattavlor och det har Desenio massor av, matcha dem med fräcka fashionprints och eller mysiga köks tavlor.

Många av motiven på affischerna gör dessutom Desenios egna designteam själva, vilket gör tavlorna ännu mer unika. Det vill säga att man hittar inte deras posters och tavlor på var mans vägg. Desenio vill att det alltid ska finnas tavlor för alla sorters inredningsstilar och de uppdaterar sitt sortiment regelbundet.

Årets första webshop är väl värd ett besök och jag lovar att era väggar kommer tacka er :)

Ha en kanonhelg :)

LOVE M

 

tavlor online

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

13 Comments

  1. Ursnygga tavlor! Hade gärna haft en hel hög av dem hemma, blir nog att kika i webshoppen. Ha en finfin dag!

  2. Jag ÄLSKAR deras tavlor, såå snygga! Själv har jag tre stycken i mitt rum som verkligen knyter ihop svart med vitt :)
    Kram Hanna!

  3. Åååh man blir mer inspirerad på att vilja skapa något själv och hänga upp =D…fram med papper, bläck och lite fantasi nu!! ÄLSKAR CHANEL så dessa posters föll mig i smaken iaf…

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.