fbpx

TÄVLING: Leilas Lindholms inredningsbok

ÄNTLIGEN är det dags för en liten tävling på vårt Inredningsvis :)

Ni kan nämligen VINNA ett rykande hett ex. av Welcome Home, skriven av Sveriges kvinnliga star kock nummer unom Leila Lindholm. Jag har alltid tyckt att Leila är en sådan mysig varm person med stor matlagningstalang.

Leila Lindholms inredningsbok

Leila Lindholm inredningsbok

 

Såklart uppmärksammar Inredningsvis när Leila tar ett kliv från kokböcker och matlagning in i inredningsvärlden. Det enda ni behöver göra för att ha chans att få denna härliga bok är:

FB “gilla” matinläggen på inredningsvis!

Om du går in och “gillar” 1 inlägg från listan under får du 1 chans att vinna tävlingen – gillar du alla 7 inlägg får du hela 7 chanser!

Klicka på inläggen under och sedan klicka på FB gilla-knappen i varje inlägg!

Vinnaren kontaktas via Facebook :)

[hr]

Om Leila Lindholms inredningsbok:

“Welcome Home” är Leilas stora inredningsbok med inspiration, idéer och tips om hur du inreder ditt hem och gör det både praktiskt och levande. Boken är fylld av bilder och illustrationer från olika miljöer – allt från klassisk kolonialstil till fransk romantik. Leila guidar dig till att hitta din stil och ger dig knepen för att skapa ett tidlöst hem fyllt av harmoni. Du får även tips på hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, bygger smart förvaring, hänger tavlor och ljussätter ett rum.

Det här är en bok du kommer att ha glädje av länge och en bok INGEN som gillar mat och dekor får missa :)

Lycka till med tävlingen, snyggingar! :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis