fbpx

TÄVLING: Vinn köksutrustning från Kitchentime

Så är det då ÄNTLIGEN dags för detta årets allra första tävling. Denna gången tävlar vi ut classy köksutrustning från Kitchentime.se Ni kan vinn ett presentkort värt 500 kr att köpa något nytt och fräscht till er nuvarande köksutrustning.

Det enda ni behöver göra att skriva en coment nedan och nämna ert absoluta favoritredskap i köket. Tävlingen pågår till 10 Februari och vinnaren meddelas på Inredningsvis FB samt via mail.

Vinn köksutrustning

 

koksutrustning

koksutrustning marmor

Marmor är lika het inom köksutrustning som i inredningen detta år :)

Är inte de här rostfria vattenkokarna hetare än hetast ? jag älskar vattenkokare det är en uppfinning man nästan tror bara Gud kunde komma upp med :)

Tänk bara att det inte alls var länge sedan man värmde vatten på spisen och brände ner halva kåken när man glömt spisplattan på väg ut. Bättre förr??  hmmmm skulle inte tro det va, jo btw en sak va bättre vattnet var renare förr.

koksbankar (2)

 

bakbunke

Matcha vårens inredningstrender även i köket med klassiska Margretheskålar i snygga pasteller!

Margrethe-skålen designades på uppdrag av Rosti 1954 på Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn, och den har fått sitt namn efter den dåvarande kronprinsessan Margrethe av Danmark. För att fira skålens 60-årsdag förra året skapades den pastellfärgade Retro-serien, en perfekt uppdatering till köket i vår!

koksinredningar

 

Den butik Inredningsvis tävlar ihop med denna gång heter Kitchentime.se De har allt man kan tänka inom köksutrustning med kvalitet och till bra priser dessutom. Kitchentime har hundratals välkända märken inom mat/bak och de har en ständig dialog med sina leverantörer. Allt för att kunden hela tiden ska få uppdaterade produkter och nyheter.

Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket.

Just nu fortsätter även mellandagsrean hos Kitchentime där man kan fynda bra märken till mycket förmånliga priser.

Vad passar väl bättre än att möta våren med lite ny fräsch köksutrustning ?

Må bäste man/kvinna vinna :)

LYCKA TILL

 

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis