fbpx

TÄVLING – vinn 1000 kr att handla för hos Jotex

ÄNTLIGEN är det dags för tävling ! denna gång kan ni vinna ett presentkort värt hela 1000 kr att handla för hos Jotex. Eftersom det snart är jul kan det vara skönt att få lite extra pengar i plånboken att handla julklappar för.

Det enda ni behöver göra är att följa Inredningsvis på Instagaram HÄR samt skriva en liten motivering vad ni skulle köpa för vinstpengarna.

Tävlingen pågår till Luciadagen den 13 e December ! (så lätt att komma ihåg )

Jotex

jotex julinredning

jotex jul

Varför inte hotta upp soffan med några nya härliga julkuddar i år ? var med och tävla och ni kan få dem gratis !

jul jotex

Jotex

Har ni tänkt på att textilier i ett hem gör hela skillnaden. Tänk bara ett julbord utan julduk inte mycket att hänga i granen !

Jotex.se är en firma som specialiserat sig på textilier till hemmet på alla plan. De har allt från juldukar till gardiner, kuddar och mycket mer. Perfekta mjuka klappar till alla kvinnor i familjen. Varför inte hotta upp köket med några nya fräscha mattor till jul ?

Gå in på jotex.se och kolla in vad ni skulle vilja vinna, så får vi se om tomten kommer med ett fett presentkort i år :)

Må bästa kvinna vinna !

 

LOVE M

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis