Min egen tavelvägg: före och efter

Min egen tavelvägg: före och efter

Många undrar säkert hur Fröken Inredningsvis har det på hemmaplan. Jag ska nu i detta inlägg dela med mig av ett litet projekt jag gjort med en egentillverkad tavelvägg. Bilderna är tagna med en iPhone så inte allra bästa kvalitet men ni får ha överseende. Det blir såklart min egen favorit kategori “Before and After pics” ala tavelväggen så… Enjoy! :)

TAVELVÄGG FÖRE:

Här ser ni min stoooora trista vägg som jag tröttnade på. Jag kände jag ville ha flera tavlor men inte klonade IKEA-tavlor denna gången. Inget ont om vårt kära Svenne-mecka men ibland kan det vara kul att göra något oväntat. Jag kom på att jag vill ha en tavelvägg och göra egna tavlor med citat (citatnarkoman :)  och foton.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Här ser ni hur vi skissade i datorn först för att se hur tavlorna skulle bli på plats. Jag kan STARKT rekommendera er att fixa i Photoshop innan. Då ser ni verkligen hur det ni planerar i rummet blir i verkligheten.

TAVELVÄGGEN EFTER:

Här ser ni då resultatet av tavelväggen på plats efter en lätt homestyling. Tavelramarna fick jag av Jon i födelsedagspresent. Han fick även vara ett gott öga för att få tavlorna rätt på väggen in i minsta detalj. (Han vet även hur man använder en borr-maskin :) Jag har en fobi för sneda tavlor och brukar rätta till dem överallt i tid och otid!

Detta citat har jag hittat på helt själv. Ni kan enkelt göra citat i Photoshop i önskat typsnitt för att sedan förstora och printa ut med en bra färgskrivare. Voila! En egen tillverkad tavla! Sååå mycket roligare enligt mig än att ha klonade ‘Keep Calm’ tavlor :)

 

Likadant är det med fotona på dessa bilder. Ni tar egna foton och förstorar och skriver ut på bra skrivare med blankt papper. Det är foton från vår lyckade Nice-resa förra året. Dessa även ger fina minnen varje gång jag tittar på min alldeles egna tavelvägg.

Tavelvägg tips

Jag måste medge att jag är stolt och nöjd med min egna tavelvägg. Det är alltid så mycket roligare när man gjort något själv hemma tycker jag. Som sagt är detta projekt relativt lätt att göra och ni kan såklart variera storlek och antal på tavlorna.

Har ni några egna före-efterbilder så skicka gärna in dem till mig HÄR så kan ni komma med i Inredningsvis :)

Ha det fint!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP


+ follow Maria Ljungström on APPRL

 1. The Chanel print is awesome!

  • Yes Chanel Is THE BEST:) XO

  • AWWW thanks SO much beautiful:) XO

 2. Superfint! Älskar tavelväggar, och din Tavla från Chanel är helcool :)

  Kram
  Stoffe

  • AWW TACK Stoffe at du gillar min vägg och Chanel tavlan för den är jag lite stolt över hi hi:) XO

  • Thanks SO much glad you enjoyed this post:)XO

  • Tack så mycket:)

  • AWWW thanks so much for the follow:) XO

  • Thanks SO much sweetie:) LOVE

 3. jätte fint och jag håller med att det egna vinner mot det som man hittar i affär;) kör d t på a4 eller är det större prints och iså fall vad har du för skrivare?
  Kram på dig!!
  Med vänlig hälsning
  Gabriella

  • Tackar Gabriella och hoppas du får till väggen hemma.) XO

 4. Jattefint! Jag haller ocksa pa med en tavelvagg men det star ganska stilla just nu! Fick en bra paminnelse nu att ta tag I det!
  Kram!

  • Tack SÅ hemskt mycket söta du:) LOVE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024