(Innehåller Ellos Reforma Soffadirekt annonslänkar)

Jag börjar med att flagga för min Instagram TÄVLING just nu. Där kan ni vinna valfria ursnygga posters från Posterstore.se värde 1000 kr Gå in på min Instagram @inredningsvis och följ bara tävlingsreglerna så kan lyxiga posters vara era inom snar framtid LYCKA TILL!

LÄS MER: Inredningstrender 2020 – Här är trenderna ni måste ha koll på

Jag tipsar här om några grymt fina tavelväggar från Posterstore som ni kan hämta posters inspo från.

Instagram tävling

Den absolut största inredningstrenden i år är beige nyanser matchat med naturinslag. Här ovan ser ni exakt vad jag menar med tavevelinspo från Poster store En butik med tavlor och posters online och MASSOR av skön inspo till tavelväggar. Vilka tavlor man väljer i rummet gör verkligen hela skillnaden, så det är värt att tänkas lite extra på.

Ett tips är att göra digitala moodboards innan ni inreder väggarna. Kolla på nätet efter inspo från hem ni gillar. Ta det bästa från varje sajt och sätt ihop ett eget tavelkollage digitalt innan det åker upp på väggen. Jag gjorde själv en digital moodboard innan jag satte upp en tavelvägg. Jag ritade först tavelväggen digitalt i mitt rum och flytta runt motiven i photoshop innan jag blev nöjd. Slutresultatet blev jättebra och jag är glad jag använde datorn som hjälp.

OCH jag tipsar än en gång om min Instagram TÄVLING just nu där ni kan vinna posters från Posterstore Min Instagram heter @inredningsvis Gå in där och tävla nu!

Lycka till!

LOVE M

REA PÅ SAMMETSINREDNING

Alla sammetsmöbler ovan hittar ni HÄR HÄR HÄR och HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.