Det är otroligt inne just nu att rama in egna personliga motiv och som ni säkert minns har även jag fixat en alldeles egen tavelvägg hemma. Den allra viktigaste biten är såklart de fina tavelramar som omringar och förhöjer bilderna.

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Används fel typ av tavelram till annars snygga bilder och foton slutar hela taveljobbet uppåt väggarna :)

Tavelramar

tavelramar 2

tavelram

Ovan tavelramar från serien Thor och Classic Cottage som ger klass och stil till favoritmålningarna. Den sista bruna classic-tavelramen har det ljuvliga namnet chocolat… bara det :)

fotoramar 2

Snygga fotoramar att rama in alla familjeminnen med. Tavelram.se har ett stort utbud av fotoramar med detaljer som gör det där lilla extra för fotot.

fotoramar

tavelramar

Tavelram.se bjuder även på ovala ramar som ger en mjuk känsla och passar till t.ex. gamla fotografier. De tavelramar längst ner heter Classic Style och står för sitt namn :)

LÄS MER: 6 sätt att inreda väggarna UTAN tavlor

fotoramar

Så här snygg blir tavelväggen med rätt tavelramar.

Tavelramar inspiration & tips

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Veckans av mig utvalda butik Tavelram.se visar enkelt vägen till hur man får till drömväggen. De säljer bl.a. måttanpassade tavelramar som gör det enkelt för oss tavelamatörer att rama in favoritfotot. Med deras måttanpassade tavelramar blir jobbet busenkelt. Det är bara att beställa efter egna mått och sedan rama in sina favo-objekt som t.ex. speglar med udda mått, affischer, tyg, eller varför inte en alldeles egen målning :)

Allt startade från en genuin snickerifabrik i Örebro, som bl.a. var först med att tillverka husvagnar i Sverige. Tavelram.se strävar alltid efter att leverera bra kvalitet till rätt priser. När Tavelram.se bildades var affärsplanen enkel. De ville…

Kunna nå ut med lite annorlunda produkter på internet, än vad man är van vid

Det kan Tavelram stoltsera med att de lyckats med då de alltid levererar det som är lovat. De har fotografer, konstnärer och såklart även privatpersoner i sin kundkrets. Förutom tavelramar i olika varianter säljer de även fotoramar, speglar och upphängningssystem till tavlor. På hemsidan finns också bra tips på hur man hänger sin tavelvägg rätt, vilket annars kan bli lätt frustrerande.

En genuin bra butik att lita på med rätt ramar till rätt pris sammanfattar veckans webshop.

Ha en härlig dag sötnosar :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

14 Comments

  1. Hi Maria! Picture frames are just an adorable way to decorate the wall, this online store sounds very good!:) Kisses and hugs, have a lovely day! xo

  2. Åh så härligt inspirerande!
    Tavelramar ska strax inhandlas till mitt hem =)

    Ha det gott!
    Catta

  3. I love picture walls, I did this with my oldest, it was her throughout the years… I feel a bit disappointed in myself that I haven’t done this with my youngest… My oldest loved it, I think when I move, I will put up a wall of my youngest so that she can see her growth through the years too :)

  4. Wall frames truly make a huge difference in home design. It also makes a photo or painting look good.m

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.