fbpx

Tavelramar inspiration & smarta tips

Det är otroligt inne just nu att rama in egna personliga motiv och som ni säkert minns har även jag fixat en alldeles egen tavelvägg hemma. Den allra viktigaste biten är såklart de fina tavelramar som omringar och förhöjer bilderna.

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Används fel typ av tavelram till annars snygga bilder och foton slutar hela taveljobbet uppåt väggarna :)

Tavelramar

tavelramar 2

tavelram

Ovan tavelramar från serien Thor och Classic Cottage som ger klass och stil till favoritmålningarna. Den sista bruna classic-tavelramen har det ljuvliga namnet chocolat… bara det :)

fotoramar 2

Snygga fotoramar att rama in alla familjeminnen med. Tavelram.se har ett stort utbud av fotoramar med detaljer som gör det där lilla extra för fotot.

fotoramar

tavelramar

Tavelram.se bjuder även på ovala ramar som ger en mjuk känsla och passar till t.ex. gamla fotografier. De tavelramar längst ner heter Classic Style och står för sitt namn :)

LÄS MER: 6 sätt att inreda väggarna UTAN tavlor

fotoramar

Så här snygg blir tavelväggen med rätt tavelramar.

Tavelramar inspiration & tips

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Veckans av mig utvalda butik Tavelram.se visar enkelt vägen till hur man får till drömväggen. De säljer bl.a. måttanpassade tavelramar som gör det enkelt för oss tavelamatörer att rama in favoritfotot. Med deras måttanpassade tavelramar blir jobbet busenkelt. Det är bara att beställa efter egna mått och sedan rama in sina favo-objekt som t.ex. speglar med udda mått, affischer, tyg, eller varför inte en alldeles egen målning :)

Allt startade från en genuin snickerifabrik i Örebro, som bl.a. var först med att tillverka husvagnar i Sverige. Tavelram.se strävar alltid efter att leverera bra kvalitet till rätt priser. När Tavelram.se bildades var affärsplanen enkel. De ville…

Kunna nå ut med lite annorlunda produkter på internet, än vad man är van vid

Det kan Tavelram stoltsera med att de lyckats med då de alltid levererar det som är lovat. De har fotografer, konstnärer och såklart även privatpersoner i sin kundkrets. Förutom tavelramar i olika varianter säljer de även fotoramar, speglar och upphängningssystem till tavlor. På hemsidan finns också bra tips på hur man hänger sin tavelvägg rätt, vilket annars kan bli lätt frustrerande.

En genuin bra butik att lita på med rätt ramar till rätt pris sammanfattar veckans webshop.

Ha en härlig dag sötnosar :)

SHOPPING FAVORITER

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis