Happy New Year

inredninhstips

623-06122792

Nyårskrönika på inredningsvis

På nyår är det lätt att bli nostalgisk på många plan. Det gamla ska bort och ge plats åt nya friska vindar, en mix av vemod och framtidstro infinner sig. Jag brukar skriva en nyårskrönika varje år för att summera det år som gått och se vad man kan göra bättre till nästa. Om jag ska summera 2012 med ett ord så är det INREDNINGSVIS, min underbara bloggs födelseår.

Jag hade inte en susning om hur man bloggar innan och det sista jag trodde var att jag själv en dag skulle driva en blogg. Det finns så otroligt många ytliga fördomar om bloggare, därför vill jag bidra att bryta den dåliga trenden. Sedan februari 2012 har jag tillsammans med Jon byggt upp en av Sveriges populäraste inredningsbloggar. Det har varit en fantastisk resa, ibland med mycket hårt jobb och sena nätter (ja att blogga är ett arbete). Jag kan nästan se inredningsvis likt ett barn som jag varit med att ge till världen, se växa, utvecklas och bli stor.

Det som gjort all mödan värd är NI, utan alla era underbara kommentarer varje dag hade jobbet inte varit någonting värt. Jag har fått så otrolig feedback och vackra ord från er att jag nästan blir rörd. Det har slagit mig att det är så många inspirerande bloggare därute och jag lärt mig otroligt mycket om från er alla. 2012 var i mitt liv förändringens år och 2013 ska bli en ännu bättre uppföljare.

Mitt nyårslöfte här till er är att inredningsvis kommer att leverera ännu mer inrednings-inspiration, ännu fler heta webshop-tips och alltid vara ett steg före :)

Till alla er som gjort detta möjligt TACK, nu korkar vi upp champagnen, skålar och säger…

GOTT NYTT ÅR!

LOVE from Maria and Jon, and see you next year ;)

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

11 Comments

 1. Happy New Year Maria and Jon. All the best to you and your blog in the coming New Year!

 2. How amazing!:) Thanks you for your wished Maria! The same to you! Hope the 2013 will be filled with success love money and health!! Happy new year dear, thanks for your blogfriendship through the 2012!! hugs and kisses!♥

 3. Maria, I am so happy that you & Jon have brought this little baby blog into the world and I am so happy that it is growing up to be healthy, strong and beautiful! I’m also very pleased that we have become friends! Happy Happy New Year to You! Love, Connie*
  P.S. I’m still recovering from back surgery but as soon as I’m upright I PROMISE a guest post. ;-)

 4. Wishing you a very Happy 2013! It was a pleasure getting to know you this past year!

 5. Yes, yes, yes to a Inspired and lovely New Year with you :)

  I wish I’d seen those glasses before NYE ;)… going to pin them for next years’s.

  Love and Joy for you on 2013 and beyond!!!

  Teresa

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.