fbpx

TACK och GOTT NYTT ÅR

Happy New Year

inredninhstips

623-06122792

Nyårskrönika på inredningsvis

På nyår är det lätt att bli nostalgisk på många plan. Det gamla ska bort och ge plats åt nya friska vindar, en mix av vemod och framtidstro infinner sig. Jag brukar skriva en nyårskrönika varje år för att summera det år som gått och se vad man kan göra bättre till nästa. Om jag ska summera 2012 med ett ord så är det INREDNINGSVIS, min underbara bloggs födelseår.

Jag hade inte en susning om hur man bloggar innan och det sista jag trodde var att jag själv en dag skulle driva en blogg. Det finns så otroligt många ytliga fördomar om bloggare, därför vill jag bidra att bryta den dåliga trenden. Sedan februari 2012 har jag tillsammans med Jon byggt upp en av Sveriges populäraste inredningsbloggar. Det har varit en fantastisk resa, ibland med mycket hårt jobb och sena nätter (ja att blogga är ett arbete). Jag kan nästan se inredningsvis likt ett barn som jag varit med att ge till världen, se växa, utvecklas och bli stor.

Det som gjort all mödan värd är NI, utan alla era underbara kommentarer varje dag hade jobbet inte varit någonting värt. Jag har fått så otrolig feedback och vackra ord från er att jag nästan blir rörd. Det har slagit mig att det är så många inspirerande bloggare därute och jag lärt mig otroligt mycket om från er alla. 2012 var i mitt liv förändringens år och 2013 ska bli en ännu bättre uppföljare.

Mitt nyårslöfte här till er är att inredningsvis kommer att leverera ännu mer inrednings-inspiration, ännu fler heta webshop-tips och alltid vara ett steg före :)

Till alla er som gjort detta möjligt TACK, nu korkar vi upp champagnen, skålar och säger…

GOTT NYTT ÅR!

LOVE from Maria and Jon, and see you next year ;)

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis