fbpx

Ta smidiga blodtester hemma med Quicktest

(I samarbete med Quicktest)

Så här i mörka kalla vintertider är det lätt att tappa kraften. Måmga blir framför allt extremt trötta på vitern. Detta kan såklart bero på bristen av solljus. Men det kan även vara en brist på ett viktigt ämne i kroppen som saknas. Tex. får många järn och D-vitamin brist på vintern. Kombinationen inget dagsljus och stress är det värsta möjliga för våra kroppar. Det är även därför så många blir sjuka och nerkörda i botten på vintern. Tillsätter man då de ämnen man har brist på, då kan kroppen och immunförsvaret få en extra kick som behövs. Så hur kan man då få reda på vilka ämnen och vitaminer kroppen saknar och har brist på?

Idag tipsar jag om ett företag vid namn Quicktest som precis som namnet säger har snabbtester. Här kan man enkelt göra ett test hemma och få svaret på bara 10 minuter. Perfekt i dessa Corona tider då man varken vill besöka eller belasta sjukhusen.

Med hemmatested från Quicktest gör ni enkelt blodprover och får provsvar snabbt hemma. Känns tryggt och säkert i dessa smittosamma pandemitider när man inte vill vistas på sjukhus.

Nedan visar jag en video med instruktioner hur ni enkelt gör snabbtestet.

Några av Quicktests populäraste tester är järnbristtest och sködkörteltest två vanliga brister folk allmänt lider av. Jag själv har alltid haft problem med järnbrist och får äta järntillskott ofta. Jag avråder dock från syntetiska läkemedel. Köp allt ni har brist på hos hälsokost istället, de har riktiga naturliga ämnen som kroppen tar upp och inte stöter bort. Några av Quicktests tester är allergitest, borreliatest, järnbristtest, prostatatest, sköldkörteltest och många fler. Man gör testerna via blod eller urin och de flesta tester får man svar på direkt, precis som med graviditetstest. Snabbt, enkelt och smärtfritt precis så som man vill att tester ska vara. De har även Corona-test men här får ni läsa på lite extra då det kräver lite mer.

Jag rekommenderar alla att testa Quicktest och jag ska själv testa dem snart då jag misstänker sködkörtel rubbing och D-vitamin brist.

Test at home!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis