Så var det äntligen dags för alla syfantaster att få tips och inspiration på bra symaskiner. Denna veckans valda webshop är nämligen den välsorterade butiken Symaskinsexperten. Jag älskar verkligen att sy och vad är väl härligare än att stoltsera med en egengjord gardin eller ny kudde i soffan?

Jag har själv nyss köpt en symaskin från dem och därför vill jag starkt tipsa om maskiner från denna bra butik :)

Symaskiner

 

 

symaskiner

Bäst i flera test och Sveriges i särklass mest sålda symaskin, det kan Husqvarna Viking Emerald stoltsera med. Här har han sällskap av sin rosa syster Eden Rose :)

symaskiner online

provdocka

Provdockor i olika storlekar – viktigt för att få till klänningen i rätt storlek.

symaskin 4

Här är två symaskiner av riktigt bra kvalitet. Först Husqvarna Viking Opal 670 Bästa köp enligt Consumers Digerst i USA. Den svarta skönheten är från välkända märket PFAFF.

textilier

Symaskinsexperten har även ett sortiment av tyger som i år håller på att utvidgas.

syskrin

Vackra syskrin att hålla nål och tråd på plats :)

textilier 2

Rätt pressarfot gör det enkelt att kantsy det mesta.

inredningstips

Symaskiner

Symaskinsexperten är verkligen som ett stort smörgåsbord av alla de sytillbehör man behöver för att lyckas med alla syprojekt. De bjuder på symaskiner av kvalitetsmärken med Bäst i Test-faktor, sömnadsmönster, provdockor, smidiga ångpressar och vackra syskrin m.m.

Symaskinsexperten har även flertalet tyger för modesömnad och större sortiment väntas inom snar framtid. Så mycket mer än bara symaskiner erbjuder denna sybutik på nätet alltså.

Den maskin jag köpte heter Husqvarna viking och jag är riktigt nöjd med den. Jag har redan sytt gardiner och kuddar så fingrarna blöder. Med rätt symaskin blir det lättare att sy än att dansa :)

Ha en kreativ vecka sötnosar.

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

8 Comments

  1. Jag älskar verkligen min Husqvarna Viking Emerald! Bästa köpet jag gjort :)

    Ha en skön påskhelg!
    Kram!

  2. Jag svarar även i din blogg:

    Beklagar din fars bortgång. Om vi nu ska gå in på orsaker så tror jag att det finns betydligt värre saker än socker. All besprutning av mat, kemiska tillsatser och e-ämnen. Jag är helt övertygad om att varken kost eller socker hade det minsta med min kompis leukemi att göra. Har du läst ”i kroppen min”? Tips.

  3. Hi Maria, These sewing machines are so cool! I remember growing up my mom used to make most of my clothes. As the years past, it became more of an art and less of a necessity so she stopped. It’s kinda sad young girls don’t learn how to sew anymore. xxleslie

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.