Sunbird – en proffsig erfaren webbyrå att lita på

Alla som driver en blogg eller hemsida vet hur jäkligt det är när saker inte funkar helt plötsligt. Speciellt pluginproblem i Wordpress kan göra en galen och gråhårig. För ett tag sedan kraschade nästan Inredningsvis pga att två plugins krånglade samtidigt och inte kom överens med varandra. Jag fick total panik och ni vet hur man börjar bli nojig över ens BACKUP, tänk om inte allt är med osv. När man dessutom driver en så stor hemsida som jag gör med så jäkla mycket jobb bakom, då blir man ännu ett steg nervösare när man får tekniska problem.

MEN som tur är har jag den fantastiska webbyrån Sunbird som hjälper till i nöd. De löste plugin problemet lätt som en plätt och kom även med  bra plugin råd på köpet. Jag känner att det är hög tid jag tipsar om denna grymma webbyrå som bygger, supportar och fixar allt inom IT.

Sunbird

Sunbird drivs av det störtsköna killen Nils Fridlund som brinner för det där med IT.

Nils och hans företag Sunbird.se har byggt otaliga hemsidor åt nöjda kunder. De hjälper även till med teknisk support samt tipsar hur man kan uppdatera en gammal odaterad hemsida. Sunbird mixar webbdesign, sökmotoroptimering och AdWords optimering vilket ger kunden ett tryggt och säkert slutresultat. Företaget är grundat 2012 och har genom bra rykten snabbt växt till den etablerade webbyrå Sunbird är idag. Det är det bästa betyg något företag kan få enligt mig, att växa genom bra rykten, mer än bara genom fancy ofta fejk egen marknadsföring.

Jag tackar Sunbird rejält för att lyckades lösa pluginproblemet som fick min hemsida se hemsk ut ett tag där. Jag rekommenderar även alla som är sugna på en ny hemsida eller behöver IT-hjälp att anlita Sunbird, ni kommer helt enkelt inte hitta en bättre mer proffsig webbyrå:)

Har ni råkat ut för några tekniska missöden med era hemsidor?

Ha en skön helg snyggingar!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 144 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis