fbpx

Stilrena underkläder online från Timarco

Letar ni underkläder online med klass och kvalitet? Då har jag världens webshop tips denna veckan till er. Urläckra märkesunderkläder i massor och dessutom till riktigt bra priser.

Varför inte investera i några riktigt sexiga märkes BHar att hotta upp höstrusket med!

Underkläder online

underkläder online

underkläder svarta

Inget slår en välsittande BH för oss tjejer! Hos Timarco.com hittar man bara kända märken där komfort och klass går före kvantitet.

Untitled-freebra underkläder

Alla tjejer har nog nån gång valt fel BH under festblåsan!

De här alternativa BH-arna från Freebra of Sweden är näst intill ett mirakel under kategorin osynliga underkläder. Vårtskydden passar tex. perfekt under en skir spetsklänning, där man vill se sexig ut men inte som en vulgär porrskådis.

sport underkläder

Måste en sport-BH vara ful och sitta som en tvångströja? Absolut INTE den nya tiden sport-BH håller brösten svettfria på plats i en läcker färggrann förpackning.

17543-69b66dd2-3898-4fcf-bb6b-da048859e41e-0-huge

Och killar! paketet förtjänar bra kvalitet på kalsongerna :)

Underkläder online

Butiken jag tipsar om denna veckan heter Timarco.com och är en av Sveriges äldsta mest etablerade webshoppar med underkläder online. De har ett abnormt stort utbud av märkesunderkläder men även träningskläder, myskläder, skor och accessoarer. Välkända varumärken som finns hos Timarco är bla. Sloggi, Calvin Klein, Calida, Triumph, Björn Borg, Abecita och Chantelle.

När man som tjej börjat köpa märkes underkläder inser man vilken billig dåligt sittande skit man köpte innan. Nej det är mycket mer värt att lägga några extra hundringar på en välsydd, riktigt BH utan synliga sömmar än massa billigt REA- skräp alá HM där lökarna ramlar ur kuporna efter en BH-tvätt.

Använder ni dessutom koden så får ni 10% rabatt på nästa köp hos Timarco

(OBS: Koden kan inte kombineras med andra kampanjer eller användas för märket Calvin Klein då de har speciella regler för sitt brand)

Kvalitet och kärlek är värt att investera i :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis