Stilrena smidiga glasväggar från Hemfint

(I samarbete med Hemfint)

Glasväggar eller industriväggar som de också kallas har blivit allt populärare. Framför allt för att många har små hem och då väljer bort klumpiga dörrar. En glasvägg inomhus gör inte bara rummet snyggare, den är också praktiskt som rumsavdelare. Vad som är allra bäst med glasväggar är att de släpper igenom ljus. Detta är perfekt då många hem lider av för lite ljus speciellt på vintern.

Glasväggar inspiration

En snygg glasvägg kan vara lösningen för det lilla hemmet, där man inte har nog med space. Tex om man vill ha två rum i den lilla ettan och avskärma för sängen. Genom att använda en smidig industrivägg i glas.

En glasvägg passar även perfekt som duschdörr! Höjden på väggarna är 190 cm, och ramen är av aluminium. Det härdade klarglaset är 6 mm tjockt och på duschväggarna är spröjset tryckt på glaset.

SHOPPING FAVORITER

Lite fakta om glasväggarna: De är handtillverkade av svartlackerat stål, i 2 cm hålprofiler, så de är både stabila och stilrena. Glaspanelerna av härdat glas är försedda med plastfilm som antingen är helt klar eller frostad i mitten.Industriduschväggarna finns i bredder ända ner till 60 cm, vilket är en fördel om man har ont om plats. Har man ett rymligt badrum kan man välja bredder ända upp till 120 cm.

Alla snygga glasdörrar ovan kommer från Hemfint.se en butik online som har det mesta för hemmet. Hemfint har ett stort sortiment av bla. fönster/dörrar, verktyg, badrumsmöbler, stugor/friggebodar och mycket mer. Hemfint startade redan 2010 med att sälja prisvärda dörrar, fönster och badrumsproukter. Företaget växte snabbt till ett av Sveriges största inom hus och hemprodukter. Mycket pga Hemfints låga priser och snabba leveranser. Hemfint kan även erbjuda sina kunder skräddarsydda lösningar. Om tex några mått inte finns på deras hemsida, kan de anpassa måtten helt efter kundernas behov.

Visst är det praktiskt och smidigt med glasväggar? och det ger ju även rummen den där lyxiga känslan vi alla vill ha :)

Stay safe & stay at home!

SHOPPA FAVORITER

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 300 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis