Vi går mot 1a advent med stormsteg! Det går alltid lika fort från sommar till vinter och jul numer. Det är nästan skrämmande hur fort tiden går. Därför gäller det att ta vara på varenda dyrbar stund i livet. Inte stressa bort allt och alla. Så här i Covid19 tider känns att leva livet levande extra viktigt. Att mysa inomhus med nära och kära är en bra början. Idag tipsar jag om mysiga adventsstjärnor från Svenska Designlampor.

För Inredningsvis följare ger Svenska Designlampor 15% rabatt på Fling adventsstjärnor och resten av sortimentet också för den delen, fram t.o.m söndagen den 22:a november. Använd koden ”inredningsvis15” i kassan.

Dessa varianter kommer från den relativt nystartade butiken DF Studio i Åhus, som också driver webbshoppen Svenska Designlampor. 

Adventsstjärnan Fling är en härligt stilren fönsterpendel i denna mörka vintertid. Den är designad av David Taylor och finns fyra olika storlekar från 33, upp till 120 cm i diameter samt i flera olika färgval. Fling stjärnor produceras och tillverkas av belysningsbolaget Bsweden i samhället Herråkra, i vad man skulle kunna kalla hjärtat av Småland.

All orsak att mysa inomhus denna årstid och ljusa upp fönstren innan jul.  Låt dessa vackra adventsstjärnor lysa för en ljus och hoppfull framtid.

Stay safe!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.