Stilrena adventsstjärnor från svenska designlampor

Stilrena adventsstjärnor från Svenska Designlampor

Vi går mot 1a advent med stormsteg! Det går alltid lika fort från sommar till vinter och jul numer. Det är nästan skrämmande hur fort tiden går. Därför gäller det att ta vara på varenda dyrbar stund i livet. Inte stressa bort allt och alla. Så här i Covid19 tider känns att leva livet levande extra viktigt. Att mysa inomhus med nära och kära är en bra början. Idag tipsar jag om mysiga adventsstjärnor från Svenska Designlampor.

Dessa varianter kommer från den relativt nystartade butiken DF Studio i Åhus, som också driver webbshopp.

Adventsstjärnan Fling är en härligt stilren fönsterpendel i denna mörka vintertid. Den är designad av David Taylor och finns fyra olika storlekar från 33, upp till 120 cm i diameter samt i flera olika färgval. Fling stjärnor produceras och tillverkas av belysningsbolaget Bsweden i samhället Herråkra, i vad man skulle kunna kalla hjärtat av Småland.

All orsak att mysa inomhus denna årstid och ljusa upp fönstren innan jul.  Låt dessa vackra adventsstjärnor lysa för en ljus och hoppfull framtid.

Stay safe!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024