Stilren sovrumsinredning att drömma om

Jag bjuder här på lite härlig inspiration till er i form av sovrumsinredning med både kvalitet, klass och stilrenhet. Sexiga sänggavlar är som gjorda för romantiska stunder med älsklingen en Söndag med sovmorgon :)

Sovrumsinredning tips

sovrumsinredning4

sovrumsinredning modern

Ett husdjur som sovrumsinredning kan aldrig gå fel :) här har stjärnan en ursnygg häftad vit sänggavel som bakgrund. Vit sovrumsinredning gör sig fint ihop med mörkare eller färgade sängkläder. Då får inte sovrummet den där kliniska vita platta känslan man inte vill ha längre.

sänggavel6

sovrum inspiration

sängpallar

Hur mycket höjer inte en lyxig stoppad sänggavel sovrumsinredningen ?? Här ser ni ursnygga häftade sänggavlar och sängpallar i tyg och läder från Åkeson

sänggavel

sänggavel blå

Släta sänggavlar som på bilden kan ge ett stilrent och modernt intryck i sovrumsinredningen. Släng en mysig fuskpäls lite nonchalant över sängen och man har fått lyxig hotellkänsla på nolltid :)

Ingen hotellkänsla heller utan en snygg sängkappa som omringar sängen på ett stilfullt vis. Är bra även för att dölja eventuella hemliga grejer under sängen.

sänggavel1

Sovrumsinredning

Eftersom jag aldrig får nog av lyxiga stoppade sänggavlar och sovrumsinredning har jag idag ett hett tips till er. Det finns nämligen en butik vid namn Åkeson som specialiserat på det där med rätt sovrumsinredning och då speciellt sänggavlar av hög kvalitet. Åkeson började först att sälja hemtextil men ändrade snart bana efter kundernas stora efterfrågan på sovrumsinredning som har det där lite extra. Idag producerar de endast högklassig modern sovrumsinredning och letar ni en stoppad sänggavel med hotellkänsla har ni definitivt hittat rätt ställe.

Åkeson är dock ingen webshop utan har i stället återförsäljare runt hela landet. Deras sortiment inom sovrumsinredning är förutom sänggavlar även sängpallar, sängbord, belysning och sängkläder.

Inget lyfter väl sovrumsinredningen mer än en lyxig klädd stoppad sänggavel  :)

Hoppas ni nu blivit riktigt inspirerade att förnya sovrumsinredningen !

LOVE M

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  trollet
  tisdag, november 4, 2014 at 11:03

  Älskar nattduksbordet!!

 • Reply
  ullie
  torsdag, november 13, 2014 at 15:17

  åhhh men skulle gärna gärna önska mej en ny sänggavel .du såg kanske nymålade sängborden skulle passa me första vita gaveln i lite ”rutigt ” eller hur?? :)

  undrar varföra man alltid när man ser sängar blir så trött o vill hoppa i sängen direkt ha ha

 • Reply
  Annika Soulcityguide
  söndag, november 23, 2014 at 09:17

  Åh kan man få hunden också hihi ;)
  Hoppas du har en mysig helg!
  Kram Annika

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.