fbpx

Stall och ridhus med högsta kvalitet från Tectum

(I samarbete med Tectum)

Att ha ett eget stall eller ridhus är nog många hästtokiga tjejers dröm. Att genomföra detta projekt i verkligheten kräver dock en väl genomtänkt planering. Det går inte bara slänga upp ett stall på tomten och hoppas på det bästa. Nej det finns många saker man noga måste gå igenom först. Speciellt i ett land som Sverige där vädret skiftar mer än Donald Trumps åsikter :)

Idag tipsar jag om ett företag vid namn Tectum som är proffs på att bygga kvalitets ridhus och andra byggnader.

Hos Tectum kan man få en byggnad som ett stall personligt utformat helt efter kundens behov. Tectum har över 40 års erfarenhet av stålbyggnader av högsta kvalitet. De har inte bara ridhus/stall utan även idrottshallar, kontorsbyggnader, lager och industrihallar mfl. På deras sida finns många inspirationsbilder för att kunden ska få en vision hur just deras hall kan komma se ut.

Viktiga frågor vid stålbyggnads bygge

Vad ska byggnaden användas till och hur många kommer vistas i byggnaden samtidigt? 

Vilken slags terräng är det där byggnaden ska stå?

Vilken snö- och vindlastzon ska byggnaden byggas i?

Behövs bygglov?

Vad innebär det att vara BAS-P eller BAS-P och ta ansvar för en säker arbetsmiljö?

Vilket material ska byggnaden ha för solceller?

Ja som ni ser är det mycket att tänka på vid ett stort stålbyggnads bygge. Så ta en titt på Tectums hemsida för där står all info tänkbar för ett planerat större bygge. Ni får även en kostnadsfri offert så ni slipper chockfakturan längre fram. När allt är planerat och klart är det bara att sätta igång bygga drömstallet. Inget slår ju känslan sen att ha massa hästar i sitt alldeles egna stall varje dag.

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis