fbpx

10 billiga Spegelskåp till badrum

Inom kategorin spegelskåp badrum finns otaliga alternativ. Dock är många alternativ inte prisvärda och kostar en rejäl slant. Vi här på Inredningsvis tror på prisvärda alternativ som passar allas plånböcker. Därför kommer vi i detta inlägg att tipsa om snygga men ändå billiga spegelskåp till badrum. Ett snygg stilrent badrumsskåp höjer er badrumsinredning rejält och fungerar dessutom som perfekt förvaring.

Spegelskåp badrum – billiga fynd

Ni hittar spegelskåpet ovan HÄR

Lyxigt stort spegelskåp ovan HÄR

Ursnyggt skåp ovan finns billigt HÄR

LED SPEGELSKÅP

Ni hittar spegelskåp med LED belysning HÄR

Olika typer av spegelskåp till badrum

Inbyggda spegelskåp

Om du inte vill kompromissa med förvaringsutrymmet, och samtidigt vill ha en lösning som är mindre synlig är ett In-built spegelskåp perfekt. Det byggs nämligen in i väggen, så att själva skåpet är dolt och bara spegelytan syns på väggen – precis som en spegel.

Badrumsskåp med spegel

Spegelskåp för badrummet är både eleganta och funktionella. Men det kan vara svårt att hitta fram i det stora sortimentet och välja rätt badrumsspegelskåp. Vi ger dig trygghet, vad du än väljer, eftersom alla våra spegelskåp har fokus på:

  • Hög kvalitet
  • Bra råmaterial
  • Genomtänkt design
  • Bra hantverk

Ni hittar skåp ovan HÄR

Ni hittar skåpet ovan HÄR

Hur snyggt är inte detta runda spegelskåp? Ni hittar det HÄR

Ni hittar badrumskåp i trä HÄR

Ni hittar svart badrumsskåp HÄR

Ni hittar badrumsskåp med spegel ovan HÄR

FAQ: Spegelskåp badrum

Varför ska jag ha ett spegelskåp?

En spegel i badrummet används flitigt, flera gånger om dagen. Spegelskåpet ger både funktionen av förvaring och spegel och sparar därmed yta i badrummet. Om du har fler speglar i badrummet kan skåpets spegeldörrar hjälpa till att också spegla dig i andra vinklar.

Vad ska jag tänka på när jag väljer spegelskåp?

Ofta har du fler saker i badrummet än du tror. Det finns inget värre än när det är svårt att ta fram sina hygienartiklar för att det är för trångt i skåpet. Välj alltså ett rymligt spegelskåp, som mer än väl täcker behovet av yta för det du vill ha i det. Fundera också över om du vill ha en hylla undertill eller om du vill att speglarna täcker alla hyllor.

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis