Spara pengar och jämför lån med sambla

Spara pengar och jämför lån med Sambla

(I samarbete med Sambla)

Många ser lån och krediter som något negativt, men faktum är att det kan i vissa situationer vara livsnödvändigt att låna pengar. Ska man tex. renovera huset eller bygga till, ja då är ett bra bolån räddaren. Eller om man ska köpa dyrare grejer som tex. en ny bil. En annan sak som kan vara bra med ett större lån är att man kan samla lån och krediter under ett större lån istället. Jag var själv i en jättejobbig ekonomisk sits en gång i mitt liv efter min mamma nyss dött. Då hjälpte en vän mig att samla lån jag dragit på mig i ett större lån. Det kändes efter det lånet var gjort, som om tusen stenar lyftes från bröstet och min ekonomiska  börda lättades markant. För mig var detta lån en lifesaver och jag tackar vännen än idag som hjälpte mig och kom med idéen.

Nuförtiden finns det även massa bra jämförsajter som hjälper konsumenter att jämföra olika lån mee erbjudanden och på så sätt hitta det allra mest lönsamma lånet.

Jag vill tipsa er om sajten Sambla den nya tidens låneförmedlare med 40 banker under sitt tak. Att själv ta kontakt med många banker resulterar i väldigt många kreditupplysningar som inte ser bra ut för framtida ansökan. Ansökan går i tre steg, 1. man fyller i det man vill låna 2. bankerna ger sitt bud 3. man väljer bästa budet från bästa banken. På Samblas hemsida går det enkelt att slå på olika kategorier av lån beroende på vad man ska låna till. Ska ni renovera hemma? Då kan ett renoveringslån vara den allra bästa lösningen. Jämför på samblas hemsida för att få den bästa räntan och amorteringen.

Med Sambla.se kan man låna upp till 600 000 kr till ett av marknadens bästa lånevillkor och man bestämmer själv återbetalningstakten. Tjänsten är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC.

Ett supersmidigt sätt att låna på enligt mig och jag önskar detta sättet fanns att låna på när jag tog mina lån för hundra år sedan. Förr fick även kunder sitta och ta förnedrande samtal med banker i telefon. Nu kan man göra allt online vilket underlättar om banken tex. skulle säga nej till lån.

Sambla är helt enkelt det nya smarta sättet at låna pengar på och ni får även besked snabbt som vinden.

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024