fbpx

Sovrumstips – Ny super smart säng från Jensen

Hur gött är det inte att våren äntligen ligger i luften! Det kändes fasen som vintern och kylan aldrig tog slut ett tag där. Det är verkligen dags för förändring och nya ljusare tider med nya spännande mål i sikte.

På tal om nytt så har jag ett riktigt bra sovrumstips att dela med mig av. Sängmärket Jensen jag nämligen nyss släppt en både supersnygg och smart säng.

Den kallas Nordic Line men jag tycker snarare den borde heta smart Line för det är just vad denna fabulösa säng är.

Sovrumstips

Sängen kommer nämligen med gavel, sänglampa och sängbord allt i ett. Det smidiga snygga sängbordet i svart stål heter passande nog Add-on och fästs i sängbenen. Hela konceptet Nordic Line går ut på att det hela ska se svävande och lätt ut.

Sedan är ju den nya ljuvligt ljusblå säng färgen bara ytterligare grädde på sockerkakan:)

Denna säng matchar den nya tiden som hand i handske. Allt fler bor i små hem med minimala sovrum där inte sängbord får plats. Där passar sådana här säng lösningar mer än perfekt och ger ett modernt intryck på samma gång.

Om sedan om efter tre ragget visade sig vara varken snygg eller smart i dagsljusets brutala verklighet, då har ni iaf en säng som är det:)

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis