Jag är sucker för Sovrumsinspo! och då speciellt i kategorin sovrum före efter. Därför kör jag nu på stenhårt med sovrumsinspiration efter mitt mer än succé artade inlägg från mitt eget sovrum. Det är något speciellt med att inreda sovrum, det finns bara en säng men det går att få till en miljon olika bäddstilar. Jag har alltid älskat klassiska, lyxiga sovrum och jag inredde Barbiehemmet som barn till Hollywood deluxe redan då.

Så ramlade jag in på den Norska bloggen Eileenstulen.org och blev SÅLD på hennes glammiga inredningsstil. Speciellt en sovrum före/efter som hon och hennes man gjort från grunden. Huset ligger redan med toppläge och makalös utsikt så bra grund fanns redan från början. Ändå är före/efter bilderna makalösa att bevittna och här ser ni själva vad jag menar:)

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger detta år

Här kommer Norsk sovrumsinspo med hundra procent WOW-faktor!

SOVRUM FÖRE

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Inte direkt denna gräsligt gröna mattan man vill ha i ett sovrum med lyxig hotellkänsla. De som säger de var bättre förr borde ta en titt på detta :)

SOVRUM EFTER

HUR snyggt blev inte sovrummet efter renoveringen? Ägarinnan har en classy smak som flirtar lite med Hamptons marina lyxliv.

Som taget ut en Hollywoodfilm av bästa sorten :)

Men hallååå! Är detta en walk in closet våt dröm eller vad?

Jag måste säga att jag tycker Norska hem allmänt är så mycket mysigare, glammigare och finare än Svenska hem. Ja jag ber om ursäkt till mina landsvänner, men ni vet nog vid detta laget att fröken Inredningsvis är brutalt ärlig i orden. Jag går ofta igenom Instagramhem och de Norska får mig alltid att förundras. De är lyxigare, mer unika och deras mysiga stue-sfär är ju bara som gjord för rejäl romantik på alptoppen:)

Att Norska hem är finare tror jag beror på att de inte kopierar varandra lika mycket. Jag tror också det beror på att de inte följer kliniska trender som Sverige gör lika mycket. De går mer på känslan och vill ha ett mysigt ombonat personligt hem istället för ett kliniskt och trendigt.

Där är min åsikt om Svenska Vs Norska hem!

PS: PÅ Söndag kommer det ännu mer sovrum och då tips på gardinskenor samt mörkläggningsgardiner från mitt eget sovrum en ….MÅSTE se:)

Vad tycker ni btw om Norska hem? och vad gillar ni dagens före/efter sovrumsinspo?

Ha en härlig helg!

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

  1. Åh älskar bodouir-stilen! Letar själv efter ett svart glansigt överkast, a la lyxig silke-stil..vill att det ska släpa i golvet.. har tunga röda sammetsgardiner (tänk teaterdraperi) och tror det skulle bli fina kontraster. Läst dina tidigare sovrumsinspirations inlägg och tänkte att du Kanske har tips på var jag kan hitta? Har letat i flera månader..
    Tack på förhand :)

    • Hej Elina! Det låter som ett annorlunda väldigt erotiskt sovrum haha :) Kolla hos Sovtex de har riktigt snygga lyxiga sammetsgardiner samt en hel del överkast här https://sovtex.se/gardiner/gardinlangder/sammet-oljettlangd-morkrod Tror det är sidenöverkast du borde ha om det ska vara glans eller billigare variant är isf i polyester. Jag har inte sett nått men gör jag det hör jag av mig :) Tack för du läser Inredningsvis och snart kommer nya heta sovrumstips så stay tuned. LOVE Maria

      • Tack för tipsen!? Jag har redan exakt dem gardinerna du länkade?? tycker det är svårt att veta hur jag ska matcha, man kanske likamed skulle kunna ha ett beige överkast med svarta, röda,guld kuddar men svårt o veta hur man ska blanda färger…? låter spännande, ska hålla koll på bloggen. KRAM

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.