(Innehåller annonslänkar)

Hög tid för lite härliga sovrumstips igen och denna gång från budget meckat Hm Home. Hms hemkollektion har verkligen växt i mina ögon på senaste år. Deras prydnadskuddar är i särklass och hemsortimentet uppdateras ständigt till nytt och fräscht.

LÄS MER: STOR REA – 60 % rabatt på all inredning nu

Varsegooooo en sovrum tips special med doft av vår :)

Sovrum tips

sovrum tips

 

sanggavel (2)

Få inredningsstilen genom härligt mönstrat påslakan med vårfåglar, virkad filt och MASSOR av kuddar.

sanggavel (1)

prydnadskuddar

kristallkrona
The ugly duckling pink bedroom fairytale.

 Sovrum tips

Ingen känsla slår vårfåglars första sång efter en lång kall vinter av tystnad. HM Home bjuder på härliga sovrum tips i sin nya vårkollektion på härliga påslakan med pippifåglar, svanar och nyanser i vårrosa pastellkarameller. Just HM tillhör mina favoriter av webbshop-jättarna, då de alltid lyckas göra mig glad varje gång jag ser deras inredningssida.

Vill ni göra vårfint i sovrummet ala HM home är det bla. virkat material, romantiskt och naturmönstrat som gäller. Ta inte i för mycket med virkat bara då vi inte vill att det ska se ut som mormors syjunta. Det räcker med en virkad kudde eller ett överkast för att få den rätta gammalromantiska känslan. Mixa och matcha sedan med härliga sängkläder i pastelltoner och en vårdröm blir till verklighet.

Själv lyckas jag aldrig få det exakt lika fint i sängen som på bilderna men skam den som ger sig :)

Vad ger er vårkänslor i sängen??? :)

LOVE M

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

25 Comments

 1. I love the bird print here, it’s gorgeous and love that chandelier in the ugly duckling room! Hope you’re doing well. Enjoy your week. xo/Madison

 2. I love the designs in these rooms, so feminine and beautiful!
  You have a pretty blog, I love it!

  xo

  berniblogs.blogspot.com.au

 3. Hej
  Tack för din fina titt inne hos mig.
  Jag har varken twitter eller blogovin bara googles ”följ den här webbplatsen”.
  Jag älskar också H&M och deras inredning.
  När jag var i Stockholm sist så var jag inne på H&M Home och den affären är helt underbar!
  Stor kram
  Jessica

 4. Många vackra bilder & det är man ju svag för ! ;)
  Tack för att du tittade in till mig så att jag snubblade in här…
  Må så gott !
  Kram Anki

 5. Such great inspiration! They are all so lovely, but my favorite is the first one. I can never get my bed to look that good, but I’ll keep trying :)

 6. Det var inte min stil, men jag förstår de som tycker att det är fint. Jag hittade mitt drömsovrum hos Pilotfrun idag (finns som bloggroll hos mig) Det var maskulint och lyxigt. Men som sagt, jag förstår de som väljer detta som sovrumsalternativ.

  Stor kram
  Stoffe

 7. Hej Maria, tak for din hilsen på min blog – jeg er at finde på bloglovin’ ja :)

  Tak for kigget her hos dig, fantastiske billeder på din blog – jeg skal bestemt følge med

 8. dra-mig-baklänges så snyggt det översta påslakansetet är!! Måste nog klicka hem ett. Behöver våååårkänslor :)

  Kram

 9. Tack vad roligt att du gillar min reseblogg! På den gör jag dock inga uppdateringar på för tillfället, har många resor jag vill skriva om men tiden räcker inte till. Jag har istället min blogg om allt och inget som jag uppdaterar mer frekvent, välkommen dit om du vill.
  http://alltochelleringet.blogspot.com

  Jättefina sängbilder du visar! Jag är väl lite tråkigt och nästan alltid bäddar vitt, vitt och vitt i våra sängar. Tycker det känns lite vintrigt på vintern, som snö. Vårigt på våren, som snödroppar. Svalt på sommaren. Och njae, höstigt är det nog inte :)

  Kram Linda

 10. Åh vad gossigt det ser ut att krypa ner i de där sängarna! Älskar verkligen bedsettet från HM Home med fåglarna! :)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.