(Innehåller Jotex Soffadirekt Newport annonslänkar)

Letar ni efter tjocka lyxiga sänggavlar med rätta hotell-känslan i sovrummet? Då kan ni sluta leta nu och kolla in dagens sovrum inredning special Jag har denna gång valt att visa en MAKALÖS before/after session på mitt eget sovrum hemma  i Göteborg.

LÄS MER: Årets snyggaste belysning nyheter – nya lyxiga lampor 2020

Faktum är att jag insåg inte att en sänggavel i sovrummets inredning kan göra SÅ stor skillnad för än den var på plats.

Sovrum inredning

sovrum inredning

 MITT SOVRUM FÖRE: UTAN SÄNGGAVEL

sovrum-inredning

MITT SOVRUM EFTER: MED SÄNGGAVEL

sovrum inspiration inredning
Men matte varför fotar du sänggaveln ? det är ju JAG som är stjärnan här, tsss!

Visst är före efter på mitt sovrum helt sanslöst läcker??

Inredningsvis köptips

Lyxig matgrupp HÄR  Sänggavel sammet HÄR Solspegel HÄR Sammetspuff HÄR

KÖPTIPS: Lyxig beige sänggavel som denna ovan finns billigt HÄR

Sovrumsinredning och inspiration!

Detta är denna beige sänggaveln ovan jag köpt från azdesign.se och tyget är sådär skimrande och underbart lyxigt. MEN som ni ser skiljer det rejält på färgnyans live och på bilden. Jag rekommenderar därför alla att ALLTID be om tygprover när ni handlar på nätet.

LÄS MER: 6 billiga beige sänggavlar som ser lyxiga ut

De stora beige kuddarna och de vinröda kuddarna med guldtofs är från Hm home. Den läckra vinröda sammetsgardinen kommer från Indiska. Ha alltid MÅNGA kuddar i sängen för den rätta glammiga känslan på sovrummets inredning.

Som en drottning kände jag mig i den sängen och frågan är om en kung behövs:)

Som sagt det behöver inte vara dyrt för att få en lyxig sovrumsinredning. Jag är SÅ nöjd med min sänggavel och jag har hämtat hotell inspirationen från DETTA underbara Göteborgs-hotell.

svart-sanggavel

En svart sängavel ger ett sådär syndigt sexigt sovrum!

KÖPTIPS: Massor av lyxiga billiga sänggavlar hittar ni HÄR

Sovrum inredning och sänggavlar att drömma om!

Använder man en ljus sänggavel i vitt eller beige så kan man göra som mig och ta i mer med mustiga färger på övrig sovrumsinredning.

TIPS: till alla med barn är att köpa den mörkare beige färgen på sänggavel. Då syns inte fläckar eller smuts så lätt och den är lätt att dammsuga ren med litet munstycke.

Inredningsvis köptips

1 Solspegel HÄR 2. Sammetsstolar HÄR 3. marmorbord HÄR 4. Sittpuff sammet HÄR

sanggavlar-billigt-online

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar som rockar hemmet hårt

Sovrum inredning

Alla sänggavlar ovan inklusive min DRÖM gavel kommer från denna veckans valda butik azdesign.se När jag beställde min sänggavel från dem hade jag fått ett litet tygprov och sett sänggaveln på bild. När den sedan packades upp var jag nära ramla av stolen för den var SNYGGARE än vad jag någonsin trott. Stor tung och jättetjock dvs. den hade all den hotell lyxkänslan vi kvinnor vill ha, när vi fantiserar om sexiga sänggavlar i sovrummet:)

Att surfa runt på azdesigns hemsida är som att get lost i de lyxiga sänggavlarnas mecka. Det som är det bästa är att man kan få många av deras varor skräddarsydda efter sina egna behov. Man kan helt enkelt designa sin egen gavel och få en lyxig sovrumsinredning på direkten. Om man tex. har en säng med udda mått, kan man hos azdesign få Exakt det mått sängen har.

Det jag upplevde bäst med att handla från azdesign var att leveransen på min sänggavel var OTROLIGT snabb. Man har ju blivit gråhårig på köpet med leveransstrul via vissa andra företag :(

Gillar ni min sovrum inredning före/efter special  ?

Ha en kanondag snyggingar :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOPPING TIPS

SAMMETSSOFFOR FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / SPEGLAR HÄR

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

40 Comments

 1. Wow vilket härligt sovrum du har, vilken fin sänggavel, vill oxå ha en sådan de är såå fina och ser så stilrent ut

 2. Sv: kul att du gillade frisyrerna! :)

  Och jag hoppas att du också haft en fin allahjärtans helg!

 3. Men gud vad fint! Älskar verkligen inredning och möblering då man kan göra så stor skillnad med egentligen små medel som lite nya kuddar eller ett par nya ljuslyktor! Så sjukt fint :)

 4. SV: Åhh tack så jättemycket fina du, blir så glad!! :D
  Ha en riktigt bra måndag nu, kram kram! <3

 5. SV: Åhh tack så jättemycket fina du, blir så glad!! :D
  Ha en riktigt bra måndag nu, kram kram!<3

 6. Åh vad fint!

  sv: Åh tack så mycket, vad gullig du är! Jag hade en superfin alla ♥ dag. Själv då?♥ kram

 7. Åh superfint! Drömde om en liknande sänggavel tidigare men nu ska pojkvännen flytta in så får väl stå ut med hans hehe :P

 8. Haha, ja det vore ju något ;)
  Min hjärtans dag var över förväntan. Hoppas du fick en fin hjärtans dag också.

  Snygga sänggavlar. Precis den stilen jag är ute efter till nästa säng.
  Nu har vi våran första ”enklare” variant av dubbelsäng. Men den ska väl bytas upp med tiden
  till något finare och då är det en sådan jag/vi vill ha <3

 9. Vilken skillnad faktiskt! Ser lyxigt men ändå sparsamt fint ut.
  Jag har valt att ha sängen mitt på golvet, en dröm jag närt länge – så gavel funkar inte hos mig :-)

 10. Ja, vilken skillnad det blev. Älskar före och efter bilder. Vi köpte en ny säng nyligen. Svart gavel med knappar. Vilken skillnad! Stora fluffiga täcken och kuddar ingick. Sedan har jag köpt egyptiska påslakan m knyt för flera år sedan på Illums bolighus i Köpenhamn. De blir bara bättre och bättre för varje år.
  Nu blev sängen jättestor i rummet. Fick plocka bort de gamla sängborden. Roligt nog var det samma bord som du visat upp tidigare. Som du visade hur knoppar sågades bort och målades om, de där bruna.. Det måste vara ödet tänkte jag och gjorde likadant, samt målade, hahah.
  Nu är det bara knappt 40 cm mellan vägg och säng på varje sida. Så jag köpte två obehandlade trälådor på Lagerhaus och laserade dem vita. Dolf borrade upp dem på väggen. Väggburna bord.
  Ska skriva ett inlägg om det i dagarna.
  kramisen.

 11. TACK ALLA UNDERBARA människor för så fina ord om mitt sovrum :) det är sådant som gör det värt fortsätta blogga om inredning och kunna inspirera LOVE M

 12. Vad har du för storlek på gavel / säng? Ser ut som att gaveln går ut några centimeter extra på sidan. Har själv en 140 cm säng och funderar på om det är snyggast med 140 cm gavel eller 160 cm gavel!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.